Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΒελτίωση των συγκοινωνιών ζητά ο Σύνδεσμος ΤΕΔΚ Βορείου Αιγαίου

Βελτίωση των συγκοινωνιών ζητά ο Σύνδεσμος ΤΕΔΚ Βορείου Αιγαίου

Η εφαρμογή Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όπως και η πλήρης συγκοινωνιακή σύνδεση των νησιών του Αιγαίουτόσο μεταξύ τους, όσο και με την ηπειρωτική χώρα, αποτέλεσαν […]

Η εφαρμογή Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όπως και η πλήρης συγκοινωνιακή σύνδεση των νησιών του Αιγαίου<…>τόσο μεταξύ τους, όσο και με την ηπειρωτική χώρα, αποτέλεσαν ορισμένα από τα σημαντικότερα θέματα, που απασχόλησαν το Σύνδεσμο ΤΕΔΚ Βορείου Αιγαίου, στην τελευταία του γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε προχτές στο νησί της Ικαρίας.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο θέμα των συγκοινωνιών, που απασχολεί άλλωστε και τα περισσότερα νησιά της χώρας, ο γραμματέας του Δ.Σ. ΤΕΔΚ Χίου, κ. Διαμαντής Σκουλούδης κατέθεσε σειρά προτάσεων, μεταξύ των οποίων δρομολόγηση σύγχρονων και ασφαλών πλοίων με τακτικά δρομολόγια χειμώνα – καλοκαίρι, καθημερινή αεροπορική σύνδεση των νησιών με Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κρήτη και επιδότηση κόστους μεταφοράς επιβατών, οχημάτων και εμπορευμάτων.

Από την άλλη, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Σέργιος Τσίφτης, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες της συνέλευσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “έχουμε πολύ λίγα ώριμα έργα στο `Θησέας`”, ενώ επανέλαβε την ανάγκη να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024