Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκινά σε λίγες μέρες το Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ξεκινά σε λίγες μέρες το Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Με στόχο την τουριστική ανάδειξη της περιοχής και την παράλληλη προσέλκυση αρκετών τουριστών ξεκινά εντός των προσεχών ημερώντο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το οποίο διοργανώνεται από το […]

Με στόχο την τουριστική ανάδειξη της περιοχής και την παράλληλη προσέλκυση αρκετών τουριστών ξεκινά εντός των προσεχών ημερών<...>το Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το οποίο διοργανώνεται από το Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου.

Πιο συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 15 Αυγούστου 2005 και θα συμμετέχουν σε αυτό 10 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Γεωργία, Πολωνία, Ρωσία, Τουρκία, Κροατία, Βουλγαρία και Ελλάδα) με τα επίσημα εθνικά τους συγκροτήματα, ενώ θα πραγματοποιηθούν πέρα από τις κεντρικές εκδηλώσεις και παράλληλες, όπως εκθέσεις φωτογραφίας, παραδοσιακών φορεσιών, εικαστικών τεχνών, διαλέξεις κ.α. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες και γλέντια.

Τέλος, πέρα από την τόνωση της τουριστικής κίνησης του νομού, η διοργάνωση του Φεστιβάλ αποσκοπεί στο να προκαλέσει το πολιτιστικό ενδιαφέρον σε χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και να φέρει σε επαφή τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις διαφορετικών λαών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024