Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥψηλός προϋπολογισμός για την Πιερία

Υψηλός προϋπολογισμός για την Πιερία

Ο προϋπολογισμός για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νομού Πιερίας ανέρχεται σε 153 εκατ. δρχ., χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την συμμετοχή του νομού σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις […]

Ο προϋπολογισμός για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νομού Πιερία<.>ς ανέρχεται σε<...> 153 εκατ. δρχ., χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την συμμετοχή του νομού σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της επόμενης χρονιάς. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της Πιερίας αποφάσισε να συμμετέχει στις εκθέσεις της Ουτρέχτης και του Παρισιού ενώ θα συνεχίσει την παρουσία της και στις υπόλοιπες τουριστικές εκθέσεις των ευρωπαϊκών πόλεων.
Σε 12 από αυτές τις εκθέσεις η ΝΕΤΠ θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αυτόνομη παρουσία θα έχει την επόμενη χρονιά στο Λονδίνο και στο Βουκουρέστι, και φυσικά στην "Philoxenia" και το "Τουριστικό Πανόραμα".
Από τα 153 εκατ. δρχ. που είναι ο προϋπολογισμός της, θα διεκδικήσει από τον ΕΟΤ τα 70 εκατ. δρχ., από την τοπική αυτοδιοίκηση 40 εκατ. δρχ. και τα υπόλοιπα θα τα καταβάλουν οι δήμοι, που συμμετέχουν στην ΝΕΤΠ, το επιμελητήριο, και οι τουριστικοί επαγγελματικοί φορείς.
Σημαντική θέση στο πρόγραμμα της ΝΕΤΠ για το 2000 έχει και ο εσωτερικός τουρισμός, για τον οποίο η επιτροπή επεξεργάζεται μελέτη ολοκληρωμένου προγράμματος προώθησης και προβολής του, που θα συγχρηματοδοτηθεί από τον ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024