Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα μπροσούρα για Ελλάδα και Τουρκία από το Cosmos

Νέα μπροσούρα για Ελλάδα και Τουρκία από το Cosmos

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Cosmos, του αγγλικού τουριστικού οργανισμού, που παρουσιάζει την Ελλάδα και την Τουρκία για το 2000. Στην μπροσούρα εμφανίζεται για πρώτη φορά η κρουαζιέρα “Deluxe […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Cosmos<.>, του αγγλικού τουριστικού οργανισμού, που παρουσιάζει<...> την Ελλάδα και την Τουρκία για το 2000. Στην μπροσούρα εμφανίζεται για πρώτη φορά η κρουαζιέρα "Deluxe Turquoise Coast Gulet Cruise" η οποία ξεκινάει από το Μαρμάρι, και διαρκεί μια εβδομάδα, με δυνατότητα παράτασης της παραμονής για μια ακόμα εβδομάδα σε παραλιακά ξενοδοχεία της Τουρκίας.
Η νέα μπροσούρα εμφανίζει τα ξενοδοχεία με πολύ ωραιότερες και καθαρότερες φωτογραφίες από τις προηγούμενες μπροσούρες.
Μια ακόμα νέα διευκόλυνση που προσφέρει το νέο πρόγραμμα του Cosmos είναι η χρήση του Executive Lounge στα αεροδρόμια από τα οποία αναχωρούν οι τουρίστες για την Ελλάδα και την Τουρκία και είναι τα: Gatwick, Heathrow, Luton, Stansted, Birmingham, East Midlands, Manchester, Leeds Bradford, Newcastle, Glasgow, Edinburgh and Bristol.
Η Μεσόγειος αποτελεί για τον Cosmos μια πρόκληση. Στην μπροσούρα που έχει κυκλοφορήσει με όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2000, η εταιρία προτείνει το νέο πρόγραμμα 'Quickies', με το οποίο οι τουρίστες απολαμβάνουν μικρής διάρκειας (3-4 ημερών) διακοπές σε θέρετρα της Μεσογείου όπως Majorca, Menorca, Ibiza, Costa Blanca, Algarve, Costa del Sol και Tenerife, κάτι ανάλογο των city breaks.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023