Τελευταία νέα
ΑρχικήΗμερίδα για την τεχνολογία στον τουρισμό

Ημερίδα για την τεχνολογία στον τουρισμό

Ημερίδα με αντικείμενο την τεχνολογία και τον τουρισμό με τίτλο “TechTour ‘99-When Technology meets Tourism” οργανώνεται το Σάββατο 24 Απριλίου 1999 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα της […]

Ημερίδα με αντικείμενο την τεχνολογία και τον τουρισμό με τίτλο “TechTour ‘99-When Technology meets Tourism” οργανώνεται το Σάββατο 24 Απριλίου 1999 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης ΧΙΙΙ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η ημερίδα<.> διοργανώνεται στα πλαίσια της έκθεσης πληροφορικής τηλεπικοινωνιών και εξοπλισμού γραφείων Infoworld ’99 που γίνεται στον ίδιο χώρο 21 με 24 Απριλίου.
Οργανωτές της ημερίδας είναι η EXODUS, το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (Swansea), το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου και το VEREIN.
Στη διάρκεια της ημερίδας μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί και το MIS (Multilingual Information Service for Travel Agents). Πρόκειται για μία πολυγλωσσική υπηρεσία πληροφοριών για τουριστικά πρακτορεία που στόχο έχει να βοηθήσει τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω γλωσσικών περιορισμών, να γίνουν προσιτές σε περισσότερες αγορές με την χρήση πολυγλωσσικών κειμένων και των εργαλείων που τους προσφέρει το διαδίκτυο (internet).
Επίσης θα παρουσιαστεί και το πρόγραμμα InTouriSME, από την Ανατπυξιακή εταιρία του Δήμου Αθηναίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024