Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΕπιστημονική ημερίδα: Σύγχρονες Τάσεις για Επιχειρήσεις Τουρισμού και Αναψυχής του Πειραιά
Ημερίδα

Επιστημονική ημερίδα: Σύγχρονες Τάσεις για Επιχειρήσεις Τουρισμού και Αναψυχής του Πειραιά

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως οι σύγχρονες τάσεις για τις επιχειρήσεις εστίασης, το ψηφιακό μάρκετινγκ για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς.

Στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας του Δήμου Πειραιά, το Εργαστήριο Τουριστικής Αριστείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διοργανώνει ημερίδα με ομιλητές μέλη του Εργαστηρίου – Μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις για Επιχειρήσεις Τουρισμού και Αναψυχής του Πειραιά» την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 11.00.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως οι σύγχρονες τάσεις για τις επιχειρήσεις εστίασης, το ψηφιακό μάρκετινγκ για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, τα θέματα διαχείρισης ανθρώπινου παράγοντα στις τουριστικές επιχειρήσεις, οι νέες τεχνολογίες στον τουρισμό,  η διοίκηση τουριστικών γραφείων, οι προκλήσεις αλλά και οι προοπτικές του τουρισμού υγείας και θα γίνουν παρουσιάσεις για τον Πειραιά και τις επιχειρήσεις του.

Συμμετέχουν οι επίκουροι καθηγητές:

  • Σωτήρης Βαρελάς
  • Γεωργία Ζούνη
  • Αλεξάνδρα Παρασκευή Χυτήρη
  • Ιωάννης Κατσανάκης
  • Όλγα Σίσκου

Η ημερίδα θα λάβει μέρος στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Μ. Καραολή & Α. Δημητρίου 80, 18534, Πειραιάς.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024