Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο μέλος στην Star Alliance από την Ασία

Νέο μέλος στην Star Alliance από την Ασία

Την ένταξη της στη συμμαχία Star Alliance ανακοίνωσε επίσημα στις 15 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines (SIA). Η SIA αναμένεται να ενταχθεί στη συμμαχία ως πλήρες μέλος τον Απρίλιο […]

Την ένταξη της στη συμμαχία Star Alliance<.> ανακοίνωσε επίσημα στις 15 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines<.> (SIA).
Η SIA αναμένεται να ενταχθεί στη συμμαχία ως πλήρες μέλος τον Απρίλιο του 2000.
Για την κίνηση αυτή ο αντιπρόεδρος της SIA, Dr Cheong Choong Kong, δήλωσε ότι "η ένταξη της SIA στη συμμαχία Star Alliance θα ισχυροποιήσει το παγκόσμιο δίκτυο της συμμαχίας, ειδικά στην Ασία, την περιοχή του Ειρηνικού και την Ευρώπη."
Το πιο άμεσο όφελος για τους επιβάτες της SIA θα είναι η συμμετοχή της εταιρίας από τις 31 Οκτωβρίου 1999 στους δημοφιλείς ναύλους της συμμαχίας "Round-the-World" και "StarLite".
Να σημειωθεί ότι η SIA είχε ήδη συνάψει συμφωνίες κοινών κωδικών με ορισμένα από τα μέλη της Star Alliance, και η ενσωμάτωση της στη συμμαχία θα συμβάλλει στην ισχυροποίηση των δεσμών με τις εταιρίες αυτές, αλλά και με τις υπόλοιπες της συμμαχίας.
Στη συμμαχία Star Alliance συμμετέχουν οι Air Canada, Air New Zealand, All Nippon Airways, Ansett Australia, Lufthansa German Airlines, Scandinavian Airlines System, Thai International Airlines, United Airlines και Varig Brazilian Airlines. Νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε την ένταξη της για το επόμενο καλοκαίρι και η αεροπορική εταιρία Mexicana, ενώ πρόσφατα επίσης, επιβεβαίωσε την πρόθεση της να γίνει μέλος και η Austrian Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024