Τελευταία νέα
ΑρχικήΟλοκληρώθηκε το 6o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ Aegean Airlines ProAm στη Costa Navarino
Το φετινό τουρνουά διεξήχθη από 1 έως 4 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε το 6o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ Aegean Airlines ProAm στη Costa Navarino

Στο γήπεδο “The Dunes Course” των ξενοδοχείων της Costa Navarino, στην Πύλο της Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, για έκτη χρονιά, το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Airlines ProAm. Η φετινή διοργάνωση […]

Στο γήπεδο “The Dunes Course” των ξενοδοχείων της Costa Navarino, στην Πύλο της Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε με <...> επιτυχία, για έκτη χρονιά, το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Airlines ProAm. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Το επιτυχημένο τουρνουά της Aegean, που συγκέντρωσε παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 18 χώρες του κόσμου, διεξήχθη επί τρεις ημέρες στο διεθνών προδιαγραφών και 18 οπών γήπεδο The Dunes Course, το πρώτο signature γκολφ στην Ελλάδα, το οποίο σχεδίασε ο πρωταθλητής του γκολφ Bernhard Langer, σε συνεργασία με την European Golf Design και έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων του μόλις πέρυσι, στην έναρξη του 5ου AEGEAN AIRLINES Pro-Am.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το τουρνουά διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα των PGAs της Ευρώπης και του PGA της Ελλάδας, καθώς και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το φετινό τουρνουά, το οποίο διεξήχθη από 1 έως 4 Ιουνίου 2011, τίμησαν με τη συμμετοχή τους 45 ομάδες (31 ξένες και 14 ελληνικές), αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες. Παίκτες από 18 χώρες συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά διεκδικώντας σε επαγγελματικό επίπεδο το υψηλότερο prize fund της Ευρώπης σε αγώνα Pro- Am για επαγγελματίες.

Το φετινό τουρνουά δώρισε το ποσό των 10.000 ευρώ στο Navarino Foundation. To Navarino Foundation έχει ως στόχο την ανάπτυξη πάσης φύσεως δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ανάδειξη του πολιτισμού, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας και ιδίως στην καθιέρωση και προβολή της περιοχής αυτής ως προτύπου τουριστικού, ψυχαγωγικού και πολιτιστικού μεσογειακού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το 1ο Aegean Airlines Pro-Am διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Aegean Airlines το 2006, ως μια πρωτότυπη ιδέα για ένα πρωτοποριακό για την εποχή του αθλητικό γεγονός γκολφ στην Ελλάδα. Το τουρνουά αυτό υλοποιήθηκε, σύμφωνα με διεθνή οργανωτικά πρότυπα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και άλλα μέρη του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024