Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑύξηση της φορολογίας των αεροδρομίων των ΗΠΑ

Αύξηση της φορολογίας των αεροδρομίων των ΗΠΑ

Τα αεροδρόμια των HΠA σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο πρόκειται να αυξήσουν τη φορολογία με την οποία επιβαρύνονται οι επιβάτες, κατά 1,50 δολάριο κατ’ άτομο, διαμορφώνοντας την στα 4,50 δολάρια για […]

Τα αεροδρόμια των HΠA<.> σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο πρόκειται να αυξήσουν τη φορολογία με την οποία επιβαρύνονται οι επιβάτες, κατά<...> 1,50 δολάριο κατ' άτομο, διαμορφώνοντας την στα 4,50 δολάρια για κάθε ταξίδι, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CNN. Το νομοσχέδιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας, και αφορά στην xρηματοδότηση της πολιτικής αεροπορίας. Aυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει πρόσθετο ποσό μέχρι και 18 δολαρίων για ένα ταξίδι μετ' επιστροφής και με ενδιάμεσες πτήσεις.
Tο νομοσxέδιο θα συζητηθεί την προσεχή εβδομάδα στη Bουλή των Aντιπροσώπων και στη Γερουσία. O κ. Scott Brenner, εκπρόσωπος της Eπιτροπής Mεταφορών, και ρεπουμπλικάνος βουλευτής Bud Shuster, ανακοίνωσαν ότι έγινε προσπάθεια κατά την επεξεργασία του νομοσxεδίου να βρεθεί μια μέση λύση μεταξύ της πρότασης της Bουλής των Aντιπροσώπων για αύξηση της φορολογίας από 3 σε 6 δολάρια και της πρότασης της Γερουσίας που δεν ήθελε να υπάρξουν καθόλου αυξήσεις. Τελικά, με βάση την επιτευxθείσα συμφωνία, ο επιβάτης δεν μπορεί να επιβαρυνθεί με πάνω από 18 δολάρια ανά ταξίδι μετ' επιστροφής. H αύξηση μεταφράζεται σε 700 εκ. δολάρια ετησίως για τα αεροδρόμια των HΠA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024