Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιόδια στην Αττική Οδό Παλλήνης Σπάτων

Διόδια στην Αττική Οδό Παλλήνης Σπάτων

Διόδια θα πληρώνουν όσοι θα κατευθύνονται προς το νέο διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, χρησιμοποιώντας το τμήμα της Αττικής Οδού Παλλήνης-Σπάτων, το οποίο -εκτός απροόπτου- θα δοθεί στην κυκλοφορία με την […]

Διόδια θα πληρώνουν όσοι θα κατευθύνονται προς το νέο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", χρησιμοποιώντας το τμήμα<...> της Αττικής Οδού Παλλήνης-Σπάτων, το οποίο -εκτός απροόπτου- θα δοθεί στην κυκλοφορία με την έναρξη της λειτουργίας του νέου αερολιμένα, τον Μάρτιο του 2001.

Το αντίτιμο των διοδίων θα είναι 150-200 δρχ. παρόλο που αρχικά είχε προταθεί να μην υπάρχουν διόδια, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής. Κατόπιν κρίθηκε προτιμότερο να οριστούν διόδια με μειωμένη τιμή σε πρώτη φάση, προκειμένου να συνηθίσουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου στην ιδέα της καταβολής
διοδίων σε δρόμο μέσα στην πρωτεύουσα.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες της Αττικής Οδού η τιμή των διοδίων εκτιμάται ότι θα επαναπροσδιοριστεί περίπου στις 500 δρχ. Τα διόδια θα λειτουργούν σε πέντε σταθμούς στις εισόδους από την Παλλήνη, την Παιανία, τα Γλυκά Νερά, την Κάντζα και από την είσοδο του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024