Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΦαρσέρ αναστάτωσε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης

Φαρσέρ αναστάτωσε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης

Αναστάτωση προκλήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου Κρήτης από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα αγνώστου ο οποίος έκανε λόγο για “δώρο” σε αεροσκάφος της Aegean. Όλα ξεκίνησαν στις 7:30 το πρωί […]

Αναστάτωση προκλήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου Κρήτης από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα<...> αγνώστου ο οποίος έκανε λόγο για “δώρο” σε αεροσκάφος της Aegean.

Όλα ξεκίνησαν στις 7:30 το πρωί όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο και μίλησε για ένα “δώρο” που έχει να κάνει η Γαλλία στην Ελλάδα, λίγο πριν αναχωρήσει το αεροσκάφος της Aegean από το Ηράκλειο με προορισμό το Παρίσι. Ακολούθησαν άλλα τρία τηλεφωνήματα, με παρόμοιο μήνυμα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές.

Έγινε εξονυχιστικός έλεγχος τόσο στο αεροσκάφος όσο και στις αποσκευές των επιβατών με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευμένων σκυλιών. Μετά από τον απαραίτητο έλεγχο δεν βρέθηκε το παραμικρό και το αεροσκάφος αναχώρησε για το Παρίσι με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών.

Ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Δημήτρης Κακλαμάνης, αναφερόμενος στο περιστατικό, υποστήριξε πως στο αεροδρόμιο έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: “Τα τηλεφωνήματα ήταν κάθε δέκα λεπτά και γι αυτό ανησυχήσαμε. Συνεχώς ρωτούσε εάν οι επιβάτες ήταν καλά στην υγεία τους. Εμείς έπρεπε να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους. Τα μέτρα στο αεροδρόμιο είναι αυστηρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024