Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνεχίζεται η αντιπαράθεση Λαλιώτη – Μητσοτάκη για τα Σπάτα

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Λαλιώτη – Μητσοτάκη για τα Σπάτα

Συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση του επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη, με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη, για τη λειτουργία του αεροδρομίου στα Σπάτα. Σε χθεσινή δήλωσή του ο κος […]

Συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση του επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη, με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη, για τη λειτουργία<...> του αεροδρομίου στα Σπάτα<.>. Σε χθεσινή δήλωσή του ο κος Μητσοτάκης σημειώνει ότι ο κ. Λαλιώτης απάντησε με υπεκφυγές αοριστίες και χυδαίες ύβρεις.

Προσθέτει ότι σε επίπεδο Κώστα Λαλιώτη, πολιτικός διάλογος δεν είναι δυνατός και τόνισε ότι από την 1η Μαρτίου μας χωρίζουν λιγότερο από 50 ημέρες και η πραγματικότητα θα δείξει ποιός έχει δίκιο και για τα όσα θα συμβούν στα Σπάτα.
Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ακόμη ότι "τρία 24ωρα χρειάστηκε ο κ. Λαλιώτης για να απαντήσει στη δήλωσή μου, με την οποία εξέφραζα την ανησυχία μου για τη διαφαινόμενη αναβολή της πλήρους λειτουργίας του αεροδρομίου των Σπάτων" και κατέληξε τονίζοντας ότι "ο κ. Λαλιώτης συνήθως είναι προσεκτικός και αντί να αναλαμβάνει προτιμά να μετακυλίει σε άλλους τις ευθύνες του. Αυτήν τη φορά σπεύδει να αναλάβει τις ευθύνες ο ίδιος. Έτσι, για τα όσα θα συμβούν στα Σπάτα, αυτοί που θα ταλαιπωρηθούν, Έλληνες και ξένοι, θα ξέρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος".

Από την πλευρά του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κος Λαλιώτης δηλώνει μεταξύ άλλων τα εξής:
"Ο επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πιστός στις συνήθειές του, επιμένει να κινδυνολογεί και να υβρίζει υπεκφεύγοντας και αποσιωπώντας αναμφισβήτητες αλήθειες για την Σύμβαση που είχε υπογράψει ο ίδιος και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. το 1993 για την κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου. Ο κ. Μητσοτάκης το Μάρτιο του 2001 θα είναι ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους στα εγκαίνια του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" για να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, ασφαλή και αξιόπιστα Αεροδρόμια της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Όμως μέχρι τη λειτουργία του Αεροδρομίου το Μάρτιο του 2001 είναι υποχρεωμένος πολιτικά και ηθικά να μιλήσει για την "ταμπακέρα". Δεν μπορεί να μην λέει τίποτα απολύτως για τα 100 δισ. δρχ. που διασφάλισε, σύμφωνα με τεκμηριωμένα και αναμφισβήτητα στοιχεία, προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την επαναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης. Αντιθέτως με την δική του Σύμβαση του 1993 αυτά τα 100 δισ. δρχ. θα έμπαιναν στα Ταμεία της "Γερμανικής Κοινοπραξίας".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024