Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑγορά μικρών αεροσκαφών από την Ινδία

Αγορά μικρών αεροσκαφών από την Ινδία

Μικρά αεροσκάφη τύπου Embraer και αξίας 4 δισ. δολ., ενδέχεται να αγοραστούν από την Ινδία μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, προκειμένου να καλύψει η χώρα την αύξηση της ζήτησης για […]

Μικρά αεροσκάφη τύπου Embraer και αξίας 4 δισ. δολ., ενδέχεται να αγοραστούν από την Ινδία μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, προκειμένου να καλύψει η χώρα την αύξηση της ζήτησης για αεροπορικά ταξίδια, δηλώνει η<...> τέταρτη μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής αεροσκαφών στον κόσμο, Empresa Brasileira de Aeronautica SΑ, σύμφωνα με την ναυτεμπορική.

Οι αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας ενδέχεται να χρειαστεί να αγοράσουν 165 αεροσκάφη, τα οποία θα μεταφέρουν λιγότερους από 120 ανθρώπους, είπε ο J. Bruce Peddle, διευθύνων σύμβουλος της Embraer σε Ασία-Ειρηνικό, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Ν. Δελχί.

“Η Ινδία εξελίσσεται σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αεροπορικές αγορές στην Ασία”, επεσήμανε ο Peddle, συμπληρώνοντας: “Υπάρχουν πολλές μικρότερες πόλεις στην Ινδία που χρειάζονται να συνδεθούν και τα μικρότερα αεροσκάφη – όχι τα μεγάλα – ταιριάζουν καλύτερα για να καλύψουν τις ανάγκες τους”.

Η αεροπορική κίνηση στην Ινδία αυξάνεται, καθώς η Deccan Aviation Pvt., η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ινδίας και άλλες αεροπορικές εταιρείες, προσελκύουν κόσμο που αφήνει το ταξίδι με τα τραίνα. Πέρυσι, οι αεροπορικές εταιρείες της χώρας παρήγγειλαν περισσότερα από 200 αεροσκάφη, που μεταφέρουν τουλάχιστον 150 ανθρώπους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024