Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαBritish Airways: Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση στο Terminal 5
Από τον Μάρτιο 2008, το Terminal 5 έχει φιλοξενήσει 80.000 πτήσεις

British Airways: Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση στο Terminal 5

Η British Airways ολοκλήρωσε τη μετακίνηση των πτήσεών της στο καινούργιο “σπίτι” της στο Heathrow, το Terminal 5. Οι πτήσεις που εκτελούνται καθημερινά υπερβαίνουν τις 500, αριθμός που ισοδυναμεί με […]

Η British Airways ολοκλήρωσε τη μετακίνηση των πτήσεών της στο καινούργιο “σπίτι” της<...> στο Heathrow, το Terminal 5. Οι πτήσεις που εκτελούνται καθημερινά υπερβαίνουν τις 500, αριθμός που ισοδυναμεί με το 92% της συνολικής λειτουργίας της εταιρείας στο Heathrow.

Οι πτήσεις της British Airways από την Αθήνα και το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” προσγειώνονται στο Terminal 5 κατά τους τελευταίους 7 μήνες και οι Έλληνες επιβάτες απολαμβάνουν νέα επίπεδα στην εξυπηρέτηση και στην ακρίβεια στους χρόνους πτήσεων. Από τον Μάρτιο, το Terminal 5 έχει φιλοξενήσει 80.000 πτήσεις και περισσότερους από 11 εκατ.επιβάτες. Ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, το Τ5 όχι μόνον έχει ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που το συνόδευαν, αλλά τις έχει υπερβεί κατά πολύ.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε σχετικά: «To Terminal 5 λειτουργεί άψογα και παρέχει το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών στην ιστορία του Heathrow, με τις υψηλότερες επιδόσεις στην ακρίβεια των πτήσεων και τη διαχείριση των αποσκευών.

«Τώρα που έχουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των πτήσεών μας κάτω από την ίδια στέγη στο Heathrow, μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες που μετεπιβιβάζονται σε άλλη πτήση καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών και να μειώσουμε αισθητά το χρόνο μεταξύ των δύο πτήσεων. Οι ταξιδιώτες που πρόκειται να επισκεφθούν το Λονδίνο τους επόμενους μήνες θα απολαύσουν όχι μόνο την εκπληκτική αισθητική του κτιρίου, αλλά και το ανυπέρβλητο επίπεδο εξυπηρέτησης της British Airways».

Ο ευκολότερος τρόπος να κάνει κανείς check-in είναι ο ηλεκτρονικός μέσω του www.ba.com. Εντούτοις, το Terminal 5 διαθέτει 96 απλά στη χρήση Check-in Kiosks με προσωπικό που εξυπηρετεί όποιον χρειάζεται βοήθεια, καθώς και 96 σημεία παράδοσης αποσκευών Fast Bag Drops, 6 Lounges, 3 Elemis Travel Spa, πρόσβαση στο Internet και περισσότερα από 100 καταστήματα και εστιατόρια. Οι επιβάτες που περνούν από το Terminal 5 μπορούν να αισθανθούν και να δουν τη διαφορά σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τερματικό σταθμό στον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024