Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπιμνημόσυνη δέηση στην Ουκρανία για τους επιβάτες του ρωσικού αεροσκάφους

Επιμνημόσυνη δέηση στην Ουκρανία για τους επιβάτες του ρωσικού αεροσκάφους

Επιμνημόσυνη δέηση για τους επιβάτες του ρωσικού αεροσκάφους, που συνετρίβη στην Ουκρανία, σκορπώντας το θάνατο και τη θλίψη για ακόμη μια φοράσε όλη την ανθρωπότητα, τελέσθηκε χτες στο τόπο του […]

Επιμνημόσυνη δέηση για τους επιβάτες του ρωσικού αεροσκάφους, που συνετρίβη στην Ουκρανία, σκορπώντας το θάνατο και τη θλίψη για ακόμη μια φορά<...>σε όλη την ανθρωπότητα, τελέσθηκε χτες στο τόπο του δυστυχήματος, το χωριό Σούλα Μπάλκα, με έντονη την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να κρατήσουν τους περίπου 150 συγγενείς των θυμάτων μακριά από τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Τα συνεργεία διάσωσης ανακοίνωσαν ότι ανασύρθηκαν όλα τα πτώματα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους και έτσι χτες το απόγευμα ξεκίνησε και η διαδικασία αναγνώρισης τους από τους συγγενείς.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται όμως από προχτές και τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση σχετικά με τα αίτια συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους. Όπως ανέφεραν Ρώσοι αξιωματούχοι το πιθανότερο είναι το αεροσκάφος να χτυπήθηκε από κεραυνό και στην προσπάθεια του πιλότου να το απομακρύνει από την καταιγίδα να συνετρίβη. Οι ουκρανικές αρχές όμως από την άλλη θεωρούν ότι εκδηλώθηκε φωτιά στο αεροσκάφος όταν βρισκόταν σε ύψος 10.000 μέτρων, που ανάγκασε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε μια πεδιάδα. Οι τροχοί όμως δεν κατέβαιναν, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να συρθεί για αρκετά μέτρα και τελικώς να διαλυθεί.

Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος της εταιρίας `Πούλκοβο` απογειώθηκε την Τρίτη, 22 του μηνός, από το ρωσικό θέρετρο Αναπα στη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, μεταφέροντας 170 επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους και 39 παιδιά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024