Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜεγαλώνει το πελατολόγιο της Swissport Hellas

Μεγαλώνει το πελατολόγιο της Swissport Hellas

Συνεχή ανάπτυξη παρουσιάζει το πελατολόγιο της Swissport, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως του μεγαλύτερου φορέα επίγειας εξυπηρέτησης. Νέες μακροχρόνιες συμβάσεις συνεργασίας με την Swissport Hellas, υπέγραψαν και οι αεροπορικές εταιρείες […]

Συνεχή ανάπτυξη παρουσιάζει το πελατολόγιο της Swissport, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως του μεγαλύτερου φορέα επίγειας εξυπηρέτησης.

Νέες μακροχρόνιες συμβάσεις συνεργασίας με την<...> Swissport Hellas, υπέγραψαν και οι αεροπορικές εταιρείες Yamal Airlines, Aeroflot-Nord, Windrose Aviation και Albanian Airlines. Το πελατολόγιό της στην Ελλάδα αριθμεί πλέον περισσότερες από 70 αεροπορικές εταιρείες, εκ των οποίων 10 συνήψαν συμφωνία με την εταιρεία, εντός του 2008. Η συνεχής ανάπτυξη της Swissport Hellas ακολουθεί την ανοδική πορεία της Swissport International, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 650 εταιρείες-πελάτες, κρατώντας τα σκήπτρα στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης.

H νέα συμφωνία συνεργασίας, με την ρωσική εταιρεία Yamal Airlines προβλέπει την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη της τόσο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όσο και στα αεροδρόμια «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, «Διαγόρας» της Ρόδου και «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας. Η εταιρεία που εδρεύει στην πόλη Salekhard, διαθέτει αεροσκάφη τύπου Antonov An-74 και Boeing 737-500.

Την Swissport Hellas επέλεξε και η Aeroflot-Nord, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Βορειοδυτική Ρωσία, με στόλο 40 αεροσκαφών για την εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού, στις πτήσεις που θα πραγματοποιεί στα Ελληνικά Αεροδρόμια.

Η Ουκρανική αεροπορική εταιρεία Windrose Aviation, με ηγετική θέση στον χώρο των charters και με ειδικά προγράμματα τόσο σε πτήσεις charter αναψυχής όσο και σε επιχειρηματικά ταξίδια εξυπηρετεί την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου με πτήσεις στη Θεσσαλονίκη και στα ελληνικά νησιά, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται και η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Ρόδος.

Τέλος, η συμφωνία συνεργασίας με την Albanian Airlines προβλέπει την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη της, τα οποία προσεγγίζουν το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις. Διαθέτει αεροσκάφη τύπου BAe 146 και εξυπηρετεί συνολικά 200.000 επιβάτες ετησίως με 3.000 προγραμματισμένες πτήσεις.

Αναφερόμενος στις νέες συνεργασίες ο κ. Γιάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas σημείωσε ότι «Σε μία περίοδο, όπου όλες οι στατιστικές των επίσημων φορέων παρουσιάζουν την σημαντική άνοδο της τουριστικής κίνησης από τη Ρωσία και την Ουκρανία, είμαστε πανέτοιμοι να προσφέρουμε τις άριστες υπηρεσίες μας στο επιβατικό κοινό, μέσω των πρώτων μας συνεργασιών με τις αεροπορικές εταιρείες Yamal Airlines, Aeroflot-Nord και Windrose Aviation. Με την ίδια χαρά καλωσορίζουμε την Albanian Airlines στο portfolio μας, για να εξυπηρετήσουμε τον σημαντικό όγκο ταξιδιωτών από και προς τη γείτονα χώρα Αλβανία».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024