Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜιχάλης Σαρρής: Θετική εξέλιξη η έγκριση του σχεδίου των Κ.Α. από την Ε.Ε.
Υπουργός Οικονομικών Κυπριακής Δημοκρατίας

Μιχάλης Σαρρής: Θετική εξέλιξη η έγκριση του σχεδίου των Κ.Α. από την Ε.Ε.

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τη βιωσιμότητα και λειτουργικότητα των Κυπριακών Αερογραμμών (Κ.Α.) χαρακτήρισε την έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο υπουργόςΟικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. […]

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τη βιωσιμότητα και λειτουργικότητα των Κυπριακών Αερογραμμών (Κ.Α.) χαρακτήρισε την έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο υπουργός<...>Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Σαρρής. Ωστόσο, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του, απαιτείται από την πλευρά της διεύθυνσης, του διοικητικού συμβουλίου και των υπαλλήλων της εταιρίας, θετική προσέγγιση και εντατικοποίηση των προσπαθειών τους, προκειμένου “η εταιρία να βρει το δρόμο της και να γίνει και πάλι κερδοφόρα“.

Η απόφαση αυτή είναι μια διευκόλυνση, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό υπογράμμισε ο κ. Σαρρής, προσθέτοντας πως αν όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεργαστούν τότε το σχέδιο θα υλοποιηθεί με επιτυχία.

Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο εξυγίανσης των Κυπριακών Αερογραμμών αφορά ένα συνολικό ποσό της τάξης των 96 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 72 εκατομμύρια υπό μορφή τραπεζικού δανείου με την εγγύηση του κυπριακού κράτους, ενώ τα υπόλοιπα 24 εκατ. ευρώ αφορούν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024