Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟμολογία-κλειδί στην διαλεύκανση της έρευνας για τα αίτια της πτώσης του Κυπριακού Boeing

Ομολογία-κλειδί στην διαλεύκανση της έρευνας για τα αίτια της πτώσης του Κυπριακού Boeing

Σημαντικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, κ. Ακριβού Τσολάκη,για τα αίτια που οδήγησαν στις 14 Αυγούστου το μοιραίο Boeing της Helios Airways σε […]

Σημαντικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, κ. Ακριβού Τσολάκη,<...>για τα αίτια που οδήγησαν στις 14 Αυγούστου το μοιραίο Boeing της Helios Airways σε συντριβή, έδωσε η σύζυγος του Γερμανού πιλότου, κ. Χανς Γιούργκεν Μέρντεν, κατά την πρόσφατη ομολογία της.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα `Κόσμος του Επενδυτή`, η κ. Μέρντεν ομολόγησε ότι ο σύζυγός της παρουσίαζε προβλήματα υγείας με επίκεντρο την καρδιά του στο παρελθόν, γεγονός στο οποίο αποδίδεται άλλωστε το ότι δεν επιτρεπόταν να πετά στη χώρα του.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αποκάλυψη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς έρχεται σε συνέχεια της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων, που παρέδωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, κ. Φίλιππος Κουτσάφτης, στον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αναστάση Παπαληγούρα, τα οποία έδειξαν ότι και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους παρουσίαζαν μικρό καρδιακό πρόβλημα, που σε κατάσταση αποσυμπίεσης διογκώθηκε ακόμα περισσότερο και ενδεχομένως τους οδήγησε να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024