Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠιστοποίηση “Cargo 2000” για την Swissport

Πιστοποίηση “Cargo 2000” για την Swissport

Την πιστοποίησή της κατά «Cargo 2000» στο πλαίσιο των διαδικασιών που ακολουθεί για την βελτίωση των προγραμμάτων ποιότητας, αλλά και τις εσωτερικές διοικητικές διαδικασίες ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Swissport […]

Την πιστοποίησή της κατά «Cargo 2000» στο πλαίσιο των διαδικασιών που ακολουθεί για την βελτίωση των προγραμμάτων ποιότητας, αλλά και τις εσωτερικές διοικητικές διαδικασίες ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Swissport – από τους κορυφαίους<...>παγκοσμίως φορείς παροχής υπηρεσιών στις αερομεταφορές.

Η πιστοποίηση Cargo 2000 αναφέρεται και αφορά στην εφαρμογή τυποποιημένων συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, σε όλες τις συνεργάτιδες εταιρίες διαχείρισης εμπορευμάτων και ταχυδρομείου της παγκόσμιας αεροπορικής κοινότητας, όπως είναι οι αεροπορικές εταιρίες, οι εταιρίες αποστολής φορτίου, καθώς και οι προμηθευτές τους.

Στόχος των παραπάνω είναι η εφαρμογή διαδικασιών, που υποστηρίζονται από συγκεκριμένα κλαδικά πρότυπα, τα οποία είναι μετρήσιμα και υποστηρίζονται από δεδομένα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας του εναέριου φορτίου, την ενίσχυση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Με βάση τη λεπτομερή έρευνα των πελατών και με τη βοήθεια των κορυφαίων συστημάτων πληροφορικής, η πιστοποίηση Cargo 2000 έχει επανασχεδιάσει τη διαδικασία μεταφορών από τον αποστολέα στον παραλήπτη μέσω ενός “κύριου σχεδίου λειτουργίας”.

Αυτή η πιστοποίηση υπογραμμίζει, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, τις ενεργείς προσπάθειες της Swissport να ακολουθεί πιστά όλα τα συμφωνηθέντα πρότυπα για τη διαχείριση εμπορευμάτων και να ενισχύει περαιτέρω την επάρκεια και τη δυνατότητα παρακολούθησης της αλυσίδας προμηθειών και αξιών συνολικά, προς όφελος όλων των συνεργατών της στην παγκόσμια αεροπορική αγορά.

“Αυτό το σύστημα ποιότητας θα βοηθήσει τη Swissport να διατηρήσει και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις σημερινές προηγμένες υπηρεσίες σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και αερογραμμών. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο πρώτος προμηθευτής υπηρεσιών εδάφους στον κλάδο μας που έχει αποσπάσει αυτή την πιστοποίηση” δήλωσε ο κ. Michel Jansen, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Διεύθυνσης διαχείρισης εμπορευμάτων της Swissport International.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κέρδη της Swissport Cargo Services για το 2006 ήταν αυξημένα κατά 11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, υπερβαίνοντας σημαντικά το μέσο όρο του κλάδου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024