Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτον αέρα οι αεροπορικές μετακινήσεις της Πρωτοχρονιάς

Στον αέρα οι αεροπορικές μετακινήσεις της Πρωτοχρονιάς

Στον αέρα οι αεροπορικές μετακινήσεις για την Πρωτοχρονιά, καθώς δεν είναι γνωστό τι μορφή θα πάρουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΥΠΑ αφού η 48ωρη της Παραμονής κρίθηκε “παράνομη” στο […]

Στον αέρα οι αεροπορικές μετακινήσεις για την Πρωτοχρονιά, καθώς δεν είναι γνωστό τι μορφή θα πάρουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΥΠΑ αφού<...> η 48ωρη της Παραμονής κρίθηκε “παράνομη” στο δικαστήριο.

Το διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΥΠΑ, κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την απεργία που είχαν εξαγγείλει για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην μετάταξη περίπου 500 πιλότων και μηχανικών της πρώην Ολυμπιακής στην ΥΠΑ, ενώ οι εργαζόμενοι του πρώην εθνικού αερομεταφορέα τους κατηγορούν για αντισυναδελφική στάση.

Πάντως, τα μέλη της ΟΣΥΠΑ δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε εναλλακτικούς τρόπους κινητοποιήσεων, τους οποίους δεν προσδιόρισαν, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν προβλήματα στις υπηρεσίες εδάφους, κυρίως στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024