Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεργασία της Swissport Hellas S.A. με την Nestle

Συνεργασία της Swissport Hellas S.A. με την Nestle

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσαν πρόσφατα η εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών Swissport και η εταιρία τροφίμων Nestle. Έτσι, ορισμένα από τα λεωφορεία της Swissport που χρησιμοποιούνται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών“ντύθηκαν” στα […]

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσαν πρόσφατα η εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών Swissport και η εταιρία τροφίμων Nestle. Έτσι, ορισμένα από τα λεωφορεία της Swissport που χρησιμοποιούνται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών<...>“ντύθηκαν” στα χρώματα του Buondi espresso της Nestle. Η Swissport μεταφέρει καθημερινά χιλιάδες επιβάτες από και προς τα αεροσκάφη χρησιμοποιώντας το μοντέρνο στόλο των λεωφορείων της.

Στην Ελλάδα, η Nestle είναι από τις ηγέτιδες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρίες, με 4 εργοστάσια, περίπου 700 άτομα προσωπικό και μεγάλη γκάμα ποιοτικών και καταξιωμένων προϊόντων, όπως Nescafe, Λουμίδης, Buondi, Nesquik, Perrier κ.ά.

Με έντονη παρουσία στην Ελλάδα, που χρονολογείται από το έτος 2000 και με δραστηριότητα στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της επικράτειας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο) η Swissport και οι περισσότεροι από 900 άνθρωποι της, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους εν λόγω αερολιμένες, αποτελώντας τη σταθερή επιλογή αεροπορικών εταιριών, όπως των Air France, British Airways, Brussels Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Emirates, KLM, LTU, Qatar Airways, Royal Jordanian, Thai International και πολλών άλλων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Swissport, με εμπειρία 40 ετών στο χώρο, δραστηριοποιείται μετά και την πρόσφατη έναρξη εργασιών στην Ιαπωνία, σε 42 πλέον χώρες και σε περισσότερα από 185 αεροδρόμια και απασχολεί 22.000 υπαλλήλους. Η μητρική εταιρία ανήκει στον πολυεθνικό κολοσσό Ferrovial, με έδρα στην Ισπανία, που δραστηριοποιείται στους τομείς των κατασκευών, υπηρεσιών αλλά και πρόσφατα στο τομέα λειτουργίας και διαχείρισης μητροπολιτικών αεροδρομίων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024