Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑέρας ανανέωσης στην First Class της British Airways

Αέρας ανανέωσης στην First Class της British Airways

Οι τελικές πινελιές στην ανανεωμένη First Class της British Airways είναι πλέον ορατές στους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων της εταιρίας. Η ανανέωση της First Class ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2006 […]

Οι τελικές πινελιές στην ανανεωμένη First Class της British Airways είναι πλέον ορατές στους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων της εταιρίας. Η ανανέωση της First Class ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2006 με την υπηρεσία “Turndown Service”, στις πτήσεις<...>που αναχωρούν μετά τις 19:30 και σ’ αυτές που διαρκούν περισσότερο από 10 ώρες.

Μόλις ο επιβάτης το ζητήσει, το πλήρωμα της καμπίνας ετοιμάζει το κρεβάτι του, τοποθετώντας το στρώμα, το πουπουλένιο πάπλωμα και το μαξιλάρι, όλα από αιγυπτιακό βαμβάκι. Η αεροσυνοδός στη συνέχεια ραντίζει το μαξιλάρι με το σπρέι “Sleep Enhancer” της Aroma Therapeutics, που βοηθά τα μέγιστα στην απόλαυση του νυχτερινού ύπνου. Καινούργιες πιτζάμες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι και παντόφλες χρώματος σκούρου μπλε με καστανή μπορντούρα προσφέρονται επίσης σαν συμπλήρωμα της υπηρεσίας “Turndown Service”.

Για να δώσει τη δυνατότητα γνωριμίας με τη First Class σε όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες, η British Airways προχωρεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν στη θέση Club World μέχρι τις 31 Μαρτίου 2007 μπορούν να πραγματοποιήσουν το ένα σκέλος του ταξιδιού τους στην First Class, απολαμβάνοντας την υπέρτατη εμπειρία στα 30.000 πόδια!

Το BΑg, το τσαντάκι με τα προϊόντα περιποίησης που δημιούργησε η διάσημη Anya Hindmarch για τους επιβάτες της First Class, επανασχεδιάστηκε σε καφέ βελούδινο ύφασμα. Το εσωτερικό του διακοσμείται με μία εικόνα από την κλασική εποχή της αεροπορίας. Για πρώτη φορά, το τσαντάκι περιέχει τα προϊόντα Kiehl Since 1851, και μεταξύ άλλων την ενυδατική κρέμα Kiehl Ultra, την κρέμα ματιών εντατικής θρέψης Kiehl Light και το Kiehl’s Lip Balm #1 για την περιποίηση και χαλάρωση των επιβατών. Κάλτσες, μάσκα ύπνου, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα Elgydium και στοματικό διάλυμα συμπληρώνουν το σετ.

Το μενού εμπλουτίστηκε με μεγάλη γκάμα από καναπεδάκια και με τις «Ελαφρύτερες Επιλογές» που προσφέρονται στις βραδινές πτήσεις και περιλαμβάνουν πιάτα όπως αστακό thermidor και ψητή πουλάδα Κορνουάλης. Στις πτήσεις που αναχωρούν από
τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick, και σε συνεργασία με τα εστιατόρια Loch Fyne, υπάρχει και δυνατότητα επιλογής σε φρέσκο ψάρι.

Η τελική πινελιά στην ανανέωση της First Class είναι η εισαγωγή του “English Afternoon Tea”. Προσφέρονται διάφοροι τύποι τσαγιού Twinings, ποικιλία από σάντουιτς, βουτήματα και κουλουράκια με κρέμα και μαρμελάδα φράουλα και επιλογή από φίνα γλυκίσματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024