Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναβάθμιση της Business Class των Ευρωπαϊκών πτήσεων της British Airways

Αναβάθμιση της Business Class των Ευρωπαϊκών πτήσεων της British Airways

Σε αναβάθμιση της Business Class των Ευρωπαϊκών πτήσεων έχει προχωρήσει η αεροπορική εταιρία British Airways, επενδύοντας 50 εκατ. αγγλικές λίρες. Από τα χαρακτηριστικά της νέας Club Europe, ξεχωρίζουν τα νέα […]

Σε αναβάθμιση της Business Class των Ευρωπαϊκών πτήσεων έχει προχωρήσει η αεροπορική εταιρία British Airways<.>, επενδύοντας<...> 50 εκατ. αγγλικές λίρες.
Από τα χαρακτηριστικά της νέας Club Europe, ξεχωρίζουν τα νέα δερμάτινα καθίσματα και η εσωτερική διακόσμηση της καμπίνας, τα μεγαλύτερης χωρητικότητας ντουλάπια για τοποθέτηση αποσκευών και το αναθεωρημένο πρόγραμμα πτήσεων που δίνει στον επιβάτη περισσότερες επιλογές και πιο ευέλικτο προγραμματισμό στα ταξίδια του.
Η ανανεωμένη Club Europe είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες των στελεχών εταιριών και των επιχειρηματιών, για τους οποίους η μείωση χαμένου χρόνου και η άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για την επαγγελματική τους απόδοση.
Η επένδυση αυτή αποτελεί μέρος ενός επενδυτικού προγράμματος συνολικού κόστους 600 εκατ. αγγλικών λιρών που προβλέπει βελτιώσεις και καινοτομίες σε όλες τις θέσεις της British Airways, από την πρώτη και την Club World (Business για πτήσεις εκτός Ευρώπης) και από τη θέση Concorde ως τη World Traveller (οικονομική για πτήσεις εκτός Ευρώπης).
Τα κυριότερα σημεία της αναβάθμισης της Club Europe είναι οι καλύτερες ανταποκρίσεις με επιστροφή την ίδια μέρα, τα νέα καθίσματα σε στυλ σπορ αυτοκινήτου, ο ανανεωμένος εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας, το πρόγραμμα της ανακαίνισης των 26 ειδικών αιθουσών αναμονής, οι πιο ευρύχωροι χώροι τοποθέτησης αποσκευών χειρός, και οι ειδικές 'ζώνες ταχύτητας' που επιτρέπουν chech-in σε ένα λεπτό σε 42 αεροδρόμια της Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024