Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες`Aνεση και ευελιξία με τα ολοκαίνουρια private jet της Lufthansa

`Aνεση και ευελιξία με τα ολοκαίνουρια private jet της Lufthansa

Με τη Lufthansa Private Jet μπορεί κανείς να απολαύσει την άνεση, την ευελιξία και την πολυτέλεια μιας πτήσης με ιδιωτικό jet, ενώ παράλληλα ταξιδεύει με τα υψηλότερα standards ασφάλειας. Ο […]

Με τη Lufthansa Private Jet μπορεί κανείς να απολαύσει την άνεση, την ευελιξία και την πολυτέλεια μιας πτήσης με ιδιωτικό jet, ενώ παράλληλα ταξιδεύει με τα υψηλότερα standards ασφάλειας. Ο στόλος της<...> Lufthansa Private Jet αποτελείται αποκλειστικά από ιδιωτικά jet των διάσημων συνεργατών της, Jet Alliance και DCAviation. Χάρη στη διαφορετική διαμόρφωση του στόλου μπορεί κανείς να διαλέξει οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα σε ιδιωτικά jets όλων των μεγεθών, έτσι ώστε να καταλήξει σε αυτό που απαντά στις προσωπικές του, ταξιδιωτικές απαιτήσεις.

Οι τρεις κύριες κατηγορίες αεροσκαφών είναι το Lufthansa Private Jet Cessna Citation CJ3 με μικρή καμπίνα που προσφέρει 6 ή 7 θέσεις, εξοπλισμένο με εξαιρετικό στυλ, το Lufthansa Private Jet Cessna Citation XLS+ με μεσαίου μεγέθους καμπίνα, το οποίο προσφέρει 6 μέχρι 8 θέσεις και τέλος το Lufthansa Private Jet Bombardier CRJ 200 VIP, το οποίο διαθέτει μεγάλη καμπίνα που περιλαμβάνει 12 με 13 θέσεις και άπλετο χώρο. Σε όλα τα παραπάνω αεροσκάφη τόσο τα γευστικότατα γεύματα και το πολυτελές περιβάλλον, όσο και η εξυπηρέτηση από έμπειρες αεροσυνοδούς, μετατρέπουν την πτήση σε αξέχαστη εμπειρία.

Όπως παρατήρησε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Marketing και Πωλήσεων της Lufthansa Passenger Airlines, κ. Thierry Antinori «με την υπηρεσία Lufthansa Private Jet προσφέρουμε στους επιβάτες απεριόριστη ευελιξία και αποκλειστικότητα και δίνουμε τον ρυθμό σε έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους τομείς της αεροπορικής βιομηχανίας στην Ευρώπη”.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η ζήτηση των πελατών ξεπέρασε κατά πολύ τη δυναμικότητα, στη διάρκεια του έτους, σε ποσοστό 25%, φθάνοντας μέχρι και 60% την υψηλή περίοδο. Ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών αναφορικά με την υπηρεσία Lufthansa Private Jet παραμένει σταθερά υψηλός, άνω του 90%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024