Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBritish Airways: Αεροπορική εταιρία της χρονιάς για το 2006

British Airways: Αεροπορική εταιρία της χρονιάς για το 2006

Στην κορυφή της κατάταξης των αεροπορικών εταιρειών για το 2006 ψηφίστηκε η British Airways, στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline Awards. Μάλιστα,σε σχέση με την περσινή κατάταξη, αναρριχήθηκε 4 θέσεις, […]

Στην κορυφή της κατάταξης των αεροπορικών εταιρειών για το 2006 ψηφίστηκε η British Airways, στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline Awards. Μάλιστα,<...>σε σχέση με την περσινή κατάταξη, αναρριχήθηκε 4 θέσεις, ενώ είναι η μόνη ευρωπαϊκή εταιρία που βρίσκεται στις πρώτες 10 θέσεις του σχετικού διαγωνισμού.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι από τις 10 πρώτες στην κατάταξη εταιρίες, η British Airways πήρε τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των επιβατών που ταξιδεύουν σε Business Class καμπίνα.

Ο κ. Martin George, Εμπορικός Διευθυντής της British Airways, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρωτιά που κατακτήσαμε σε έναν τόσο σημαντικό και έγκυρο διαγωνισμό. Το βραβείο αυτό προέρχεται από εκείνους των οποίων τη γνώμη εκτιμάμε και μετράμε πάνω απ` όλα: από τους επιβάτες μας. Τους ευχαριστούμε που μας ψήφισαν. Η British Airways θα συνεχίσει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στα προϊόντα της, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό service για τους πελάτες της. Μας περιμένει μια συναρπαστική χρονιά, με το λανσάρισμα της καινούργιας Club World καμπίνας μας, με τις αλλαγές στην First Class, με τη συνεχή βελτίωση της ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης και – τέλος – με την ενίσχυση και την ισχυροποίηση της ιστοσελίδας μας, του www.ba.com. Παράλληλα, προχωράμε σταθερά στη μετέγκατάστασή μας στο Terminal 5 του Heathrow, το 2008. Όλες οι παραπάνω αλλαγές θα συντελέσουν στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας που αποκομίζει ο επιβάτης πετώντας μαζί μας” τόνισε ο κ. George.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024