Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔεκαετές συμβόλαιο με την Amadeus υπέγραψε η Cathay Pacific Airways

Δεκαετές συμβόλαιο με την Amadeus υπέγραψε η Cathay Pacific Airways

Την υπογραφή δεκαετούς συμφωνίας με την Cathay Pacific Airways για την υλοποίηση της λύσης Altea Customer Management Solution (CMS) στην αεροπορική εταιρία και στη θυγατρική της Dragonair για τη διαχείριση […]

Την υπογραφή δεκαετούς συμφωνίας με την Cathay Pacific Airways για την υλοποίηση της λύσης Altea Customer Management Solution (CMS) στην αεροπορική εταιρία και στη θυγατρική της Dragonair για τη διαχείριση των κρατήσεων, του inventory και<...>των συστημάτων ελέγχου αναχωρήσεων υπέγραψε η εταιρία τεχνολογικών λύσεων Amadeus. Η συμφωνία στοχεύει στην υποστήριξη της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας, καθώς και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των επιχειρησιακών της λειτουργιών.

Ο κ. Edward Nicol, Διευθυντής Πληροφορικής της Cathay Pacific Airways δήλωσε: «Η συμφωνία αντανακλά τη συνεχή δέσμευσή μας για επένδυση σε νέες τεχνολογίες που θα υποστηρίζουν τα αναπτυξιακά πλάνα και τους εμπορικούς μας στόχους. Επιλέξαμε το Altea CMS, μετά από λεπτομερή διαδικασία επιλογής, διότι ταιριάζει απόλυτα με τις απαιτήσεις της εταιρίας για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και βελτίωση των λειτουργιών και της παραγωγικότητας».

Η Cathay Pacific Airways, η οποία χρησιμοποιεί ήδη τη μηχανή κράτησης εισιτηρίων μέσω διαδικτύου για την ενίσχυση της εμπορικής ιστοσελίδας της, αναγνωρίζει ότι η πληροφορική αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής της, καθώς την βοηθά να επεκτείνει τις λειτουργίες της επιχείρησης της και να αναπτυχθεί σε ορισμένες από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές όπως οι Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία με την Cathay Pacific Airways υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Amadeus στην παροχή κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων στην αεροπορική βιομηχανία. Σύμφωνα με τον κ. Hans Jorgensen, αντιπρόεδρο του τμήματος Strategic Airline & Partner Programmes της Amadeus: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μία από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες από άποψη παραγωγικότητας και ανάπτυξης, επέλεξε το Altea CMS ως το σύστημα διαχείρισης πελατών της. Πιστεύουμε ότι η απόφαση της Cathay Pacific, ως η πρώτη ασιατική αεροπορική εταιρία, να επιλέξει την σουίτα λύσεων Altea, θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη της Amadeus στην εν λόγω περιοχή».

Η Cathay Pacific Airways και η Dragonair, οι οποίες μετέφεραν 22 εκατομμύρια επιβάτες συνολικά το 2006, ανεβάζουν τον αριθμό των αεροπορικών εταιριών ανά τον κόσμο που έχουν επιλέξει το Altea CMS σε 42.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024