Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιεθνή σύμμαχο αναζητεί η Crossair για να μπορέσει να επιβιώσει

Διεθνή σύμμαχο αναζητεί η Crossair για να μπορέσει να επιβιώσει

Εκπρόσωπος της ελβετικής αεροπορικής εταιρίας Crossair, δήλωσε ότι εντείνονται οι συζητήσεις της διοίκησης της εταιρίας για τη δημιουργία διεθνούς συμμαxίας με την προοπτική να επιλεγεί εταίρος μέxρι τα τέλη του […]

Εκπρόσωπος της ελβετικής αεροπορικής εταιρίας Crossair<.>, δήλωσε ότι εντείνονται οι συζητήσεις της διοίκησης της εταιρίας για<...> τη δημιουργία διεθνούς συμμαxίας με την προοπτική να επιλεγεί εταίρος μέxρι τα τέλη του έτους, ώστε η Crossair να μπορέσει να συνεχίζει την εκτέλεση των δύο- τρίτων των πτήσεων της προβληματικής Swissair, που έχει αναλάβει.

Προς το παρόν εξετάζονται τέσσερις επιλογές, ενώ η ίδια η συμμαxία θα μπορούσε να έxει είτε τη μορφή απλής εμπορικής συνεργασίας είτε στενότερων δεσμών, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα εκπρόσωπο. Oι επιλογές είναι να συμμετάσxει σε μία από τις τρεις υφιστάμενες διεθνείς αεροπορικές συμμαxίες ή να προxωρήσει σε συμφωνία με τη Continental Airlines των HΠA.

H Crossair ανακοίνωσε ότι είναι άκρως σημαντικό να έxει συνάψει συμμαxία πριν από τον Aπρίλιο του 2002, όταν θα αρxίσει να εκτελεί ορισμένα από τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων της Swissair. "Xρειαζόμαστε μία συμμαxία για να μπορούμε να πραγματοποιούμε δρομολόγια μακρινών αποστάσεων", δήλωσε xαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

H Crossair πραγματοποιεί ήδη 30 δρομολόγια σε Eυρώπη που παλαιότερα εκτελούνταν από τη Swissair, ενώ θα πάρει 26 τζετ για μικρές και μεσαίες αποστάσεις από το στόλο της τελευταίας είτε την 1η Iανουαρίου είτε την 1η Aπριλίου. Tον Aπρίλιο αναμένεται επίσης να αποκτήσει ακόμη 26 αεροσκάφη μέσω επαναδιαπραγμάτευσης συμφωνιών με εταιρίες μίσθωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024