Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιευρυμένο θερινό πρόγραμμα και διακρίσεις για την Austrian Airlines

Διευρυμένο θερινό πρόγραμμα και διακρίσεις για την Austrian Airlines

Περισσότερους προορισμούς και πτήσεις περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα της Austrian Airlines, η οποία συνεχίζει τη δυναμική επέκτασή της προς ανατολάς. Συνολικά 5 νέοι προορισμοί περιλήφθηκαν στο θερινό πρόγραμμα, προς τους […]

Περισσότερους προορισμούς και πτήσεις περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα της Austrian Airlines, η οποία συνεχίζει τη δυναμική επέκτασή της προς ανατολάς. Συνολικά 5 νέοι προορισμοί περιλήφθηκαν στο θερινό πρόγραμμα, προς τους οποίους πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις. Είναι οι<...> πόλεις Adler Sochi και Nizhny Novgorod στη Ρωσία, Riyadh και Jeddah στη Σαουδική Αραβία και Baia Mare στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα προς την πόλη Adler Sochi η οποία θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014, καθώς και προς την πόλη Nizhny Novgorod, από αρχές Απριλίου πραγματοποιεί 3 πτήσεις την εβδομάδα, εδραιώνοντας έτσι τη θέση της ως του δεύτερου μεγαλύτερου αερομεταφορέα στη Ρωσία όσον αφορά στην κίνηση. Η σύνδεση με την πόλη Baia Mare γίνεται από τις 21 Απριλίου, ενώ οι πτήσεις προς Riyadh και Jeddah θα αρχίσουν στις 19 και 18 Αυγούστου αντίστοιχα.

Αυτή η ταχεία ανάπτυξη συνδυάστηκε με σημαντικό αριθμό αύξησης της συχνότητας πτήσεων προς 39 προορισμούς που περιλαμβάνονται στο δίκτυό της, μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι πόλεις Dubrovnik, Split, Podgorica, Ljubljana, Kiev, Odessa, Yerevan, Kharkov, Kosice, Minsk, Ohrid κά. Η Austrian Airlines φιγουράρει πλέον ως η καλύτερη για Ανατολή με πάνω από 600 πτήσεις την εβδομάδα προς Ανατολική Ευρώπη.

Περισσότερες πτήσεις και εντός Ε.Ε.

Η Austrian Airlines αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από και προς Αθήνα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 επιπλέον πτήσεις- που αναχωρούν στις 07.15 το πρωί κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, ανεβάζοντας τον συνολικό άριθμό συνδέσεων σε 11 την εβδομάδα. Προς τη Βενετία με την προσθήκη 7 επιπλέον δρομολογίων ο αριθμός των πτήσεων την εβδομάδα έφτασε τις 28. Η εταιρία επίσης αυξάνει κατά 2 τις πτήσεις της προς Νάπολι (συνολικά 7 πτήσεις την εβδομάδα), ενώ θα πραγματοτοποιεί ένα επιπλέον δρομολόγιο την εβδομάδα προς Βερολίνο (συνολικά 42 πτήσεις την εδβομάδα), Βερόνα (συνολικά 13 πτήσεις την εβδομάδα) και Θεσσαλονίκη (συνολικά 7 πτήσεις την εδβομάδα).

Αυξημένη παρουσία και στη Μέση Ανατολή

Μετά από ολιγόμηνη διακοπή, επαναλειτούργησε τον περασμένο Απρίλιο η επιτυχημένη σύνδεση με την πόλη Erbil του Ιράκ, η οποία γίνεται 3 φορές την εβδομάδα, ενώ τα δρομολόγια θα αυξηθούν σε 4 τον Ιούνιο. Επίσης αυξήθηκαν οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Κάιρο, Δαμασκό, Aγκυρα, Τεχεράνη και Ντουμπάι.

Μακρινές πτήσεις

Παράλληλα το θερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά δρομολόγια προς Τορόντο, Πεκίνο και Νέα Υόρκη και 6 φορές την εβδομάδα σύνδεση με το Σικάγο.

Ακόμη μία βράβευση

Οι αναγνώστες του επαγγελματικού περιοδικού Capital ψήφισαν την Austrian Airlines –μαζί με τις Lufthansa και Swiss- ως κορυφαία αεροπορική εταιρία στις κατηγορίες services και Catering.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024