Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιπλή η αγανάκτηση των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών για τις αποκοπές στους μισθούς τους

Διπλή η αγανάκτηση των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών για τις αποκοπές στους μισθούς τους

Διπλά αγανακτισμένοι φαίνονται να είναι οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ), καθώς πέρα από τις υψηλές περικοπές, που προβλέπειτο σχέδιο αναδιάρθρωσης για τους μισθούς τους, όπως υποστηρίζουν τώρα, οι αποκοπές […]

Διπλά αγανακτισμένοι φαίνονται να είναι οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ), καθώς πέρα από τις υψηλές περικοπές, που προβλέπει<...>το σχέδιο αναδιάρθρωσης για τους μισθούς τους, όπως υποστηρίζουν τώρα, οι αποκοπές στο προσωπικό των Κ.Α. με έδρα το εξωτερικό και στο προσωπικό της Eurocypria δεν έχουν γίνει ακόμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΠΙ, κ. Τάσος Χριστοφίδης, “η εταιρία με τους ερασιτεχνισμούς της επιδιώκει την ύπαρξη υπαλλήλων δύο ταχυτήτων στο συγκρότημα”. Σημειώνεται ότι το θέμα αυτό έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί και στην αυριανή συνάντηση της ΠΑΣΥΠΙ με τη διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης` είναι θέμα ημερών η υλοποίηση των σχετικών προνοιών του σχεδίου αναδιάρθρωσης και για το προσωπικό του εξωτερικού, καθώς οι όποιες καθυστερήσεις εφαρμογής του οφείλονται στην ύπαρξη διαφορετικών νομοθεσιών σε κάθε μία από τις 19 χώρες, όπου υπάρχουν εργαζόμενοι των Κ.Α.. Όσον αφορά τέλος στο προσωπικό της Eurocypria φαίνεται ότι η εταιρία αναμένει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την Κυβέρνηση για πώλησή της, πριν την λήψη τελικών αποφάσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024