Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςeasyJet: Κρατήσεις αποκλειστικά από το Internet

easyJet: Κρατήσεις αποκλειστικά από το Internet

Από εχθές όσοι θέλουν να κάνουν κράτηση θέσης ένα μήνα νωρίτερα από την αναχώρησή τους στην αεροπορική εταιρία easyJet, θα μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας αποκλειστικά μέσα από τον κόμβο […]

Από εχθές όσοι θέλουν να κάνουν κράτηση θέσης ένα μήνα νωρίτερα από την αναχώρησή τους στην αεροπορική εταιρία easyJet<.><...>, θα μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας αποκλειστικά μέσα από τον κόμβο της εταιρίας στο Internet.

Η αλλαγή αυτή στην οποία προβαίνει η easyJet έρχεται σε συνέχεια της παλαιότερης πολιτικής της σχετικά με την προκράτηση θέσεων δύο μήνες νωρίτερα μέσω τηλεφώνου. Η κίνηση αυτή αποτελεί μία προσπάθεια της easyJet να διατηρήσει σε χαμηλό επίπεδο τα κόστη που δημιουργούνται από τη διαχείριση των κρατήσεων. Ο αποτελεσματικότερος και οικονομικότερος τρόπος είναι οι κρατήσεις να γίνονται μέσω Internet. Πρόθεση της εταιρίας είναι σταδιακά το Internet να καθιερωθεί ως το αποκλειστικό μέσω για πραγματοποίηση κρατήσεων στα αεροπλάνα της.

Με τον τρόπο αυτό η αναμενόμενη αύξηση των κρατήσεων δεν θα δημιουργήσει ταυτόχρονη αύξηση των εξόδων για την εταιρία, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να διατηρεί τους ναύλους σε χαμηλά επίπεδα.

Από τον Απρίλιο του 1998 έχουν πραγματοποιηθεί 8 εκατ. κρατήσεις θέσεων μέσα από τις σελίδες της εταιρίας στο Internet. Η easyJet δίνει επιπλέον, ως κίνητρο, έκπτωση 5 λιρών για κρατήσεις με επιστροφή μέσα από τις σελίδες της στο Internet που είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη εταιρία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024