Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜέτρα παίρνει η Ολυμπιακή με έκτακτες πτήσεις για το Πάσχα

Μέτρα παίρνει η Ολυμπιακή με έκτακτες πτήσεις για το Πάσχα

Έκτακτες πτήσεις προγραμματίζει η Ολυμπιακή Αεροπορία για την περίοδο των εορτών του Πάσχα για να αντιμετωπίσει την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας […]

Έκτακτες πτήσεις προγραμματίζει η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> για την περίοδο των εορτών του Πάσχα για να αντιμετωπίσει<...> την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Καλόφωνος. Ανάλογες ενέργειες έκτακτων πτήσεων θα εφαρμόσει η εταιρία και κατά την καλοκαιρινή περίοδο έως ότου να εξομαλυνθεί η λειτουργία του "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Σύμφωνα με τον κ. Καλόφωνο η μείωση των δρομολογίων της εταιρίας κατά 138 συχνότητες, έναντι 240, συνέβαλε στην εύρυθμη λειτουργία του "Ελευθέριος Βενιζέλος", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γραμμές εγκαταλείπονται. Όσο για τις δύο πτήσεις προς Βεγγάζη και Βουδαπέστη, δήλωσε ότι η Ολυμπιακή διατηρεί το δικαίωμα επαναλειτουργίας τους, όταν θα εξομαλυνθούν οι συνθήκες λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.

Ο κ. Καλόφωνος άφησε να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα αναζητηθούν οι ευθύνες για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και θα γίνουν οι δέουσες ενέργειες και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας έκαναν και κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία του "Ελευθέριος Βενιζέλος". Μία προσπάθεια, η οποία -όπως είπε- θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και στο μέλλον.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι κάθε αναφορά περί του αντιθέτου δεν συμβάλλει στην πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης, απλώς συντηρεί μία εικόνα που κανείς μας δεν επιθυμεί να εμφανίζεται, εικόνα που δεν αρμόζει σε ένα σύγχρονο αεροδρόμιο όπως ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024