Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκκληση για αναίρεση της εξαγγελθείσας απεργίας των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών απηύθυνε ο Λιλλήκας

Έκκληση για αναίρεση της εξαγγελθείσας απεργίας των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών απηύθυνε ο Λιλλήκας

Να αναιρέσουν την εξαγγελθείσα απεργία τους για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2006 κάλεσε τους πιλότους των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ) ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας, ισχυριζόμενος ότι “η απεργία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα

Να αναιρέσουν την εξαγγελθείσα απεργία τους για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2006 κάλεσε τους πιλότους των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ)<...>ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας, ισχυριζόμενος ότι “η απεργία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και ανατρέπει τη θετική εικόνα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δηλαδή της συναίνεσης που επικράτησε ανάμεσα σε όλες τις Συντεχνίες αποδεχόμενες το σχέδιο διάσωσης των Κυπριακών Αερογραμμών”. “Η συναίνεση αυτή και η ομόφωνη υιοθέτηση του σχεδίου από όλους τους εργαζόμενους” συμπλήρωσε “ήταν ένα ενισχυτικό στοιχείο που μας βοήθησε στις διαπραγματεύσεις μας με την Ε.Ε.”.

Το σχέδιο ανασυγκρότησης, κατέληξε ο κ. Λιλλήκας, αντικρίζεται θετικά από την Ε.Ε. και αυτό μας δημιουργεί την ελπίδα ότι η Επιτροπή θα μας ανάψει το πράσινο φως για να μπορέσουμε να το θέσουμε σε εφαρμογή και έτσι να σώσουμε τον εθνικό μας μεταφορέα από την καταστροφική πορεία στην οποία οδηγήθηκε τα τελευταία χρόνια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024