Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκκληση να συμπαραταχθούν με την Κυβέρνηση απηύθυνε σε εργαζόμενους των Κυπριακών Αερογραμμών ο Θράσου

Έκκληση να συμπαραταχθούν με την Κυβέρνηση απηύθυνε σε εργαζόμενους των Κυπριακών Αερογραμμών ο Θράσου

Να συμπαραταχθούν με την Κυβέρνηση στο θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών, ώστε έτσι να μπορέσουν να πείσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπήκαι να προχωρήσουν τελικά στην υλοποίηση του σχεδίου ανασυγκρότησης των Κυπριακών Αερογραμμών […]

Να συμπαραταχθούν με την Κυβέρνηση στο θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών, ώστε έτσι να μπορέσουν να πείσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή<...>και να προχωρήσουν τελικά στην υλοποίηση του σχεδίου ανασυγκρότησης των Κυπριακών Αερογραμμών κάλεσε όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, την Κυριακή από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Μιχάλη Σαρρή. Υπενθυμίζεται ότι στόχος της επίσκεψης τους στις Βρυξέλλες είναι η πραγματοποίηση συναντήσεων με μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μεταφορών με θέμα το σχέδιο ανασυγκρότησης των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κήρυξης απεργίας από τους πιλότους των Κυπριακών Αερογραμμών, ο Υπουργός Συγκοινωνιών ανέφερε πως “εμείς πηγαίνουμε στις Βρυξέλλες ως κυβερνητική αποστολή και νοιώθουμε ενδυναμωμένοι από την απόφαση που έχουν πάρει οι συντεχνίες και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και πιστεύουμε πως οποιαδήποτε ενέργεια προς την αντίθετη κατεύθυνση θα αποδυναμώσει τη θέση μας”. Σε ερώτηση μάλιστα δημοσιογράφων κατά πόσο η εξαγγελία για απεργιακά μέτρα ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στην προσπάθεια της κυβέρνησης για ανασυγκρότηση των Κυπριακών Αερογραμμών, είπε πως “οποιαδήποτε πιθανά μέτρα θα παρεμποδίσουν και θα δυσκολέψουν την προσπάθειά μας”.

Παρόλα αυτά όμως οι πιλότοι δεν έχουν εξαγγείλει την πρόθεσή τους και δεν έχουν μιλήσει ακόμα για απεργιακά μέτρα, όπως επεσήμανε ο κ. Θράσου, ενώ στην περίπτωση εξαγγελίας απεργιακών μέτρων “η κυβέρνηση θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα πράξει ανάλογα”, συμπλήρωσε ο Υπουργός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024