Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκλεισε ένα χρόνο η γραμμή Αθήνα – Σίδνεϋ με την Gulf Αir

Έκλεισε ένα χρόνο η γραμμή Αθήνα – Σίδνεϋ με την Gulf Αir

Η Gulf Air γιόρτασε τον πρώτο χρόνο της επιτυχημένης δράσης της στην Ελλάδα, αφού η γραμμή Αθήνα – Σίδνεϋ, που εξυπηρετεί σε συνεργασία με την Ολυμπιακή, εκτελείται ένα χρόνο τώρα, […]

Η Gulf Air γιόρτασε τον πρώτο χρόνο της επιτυχημένης δράσης της στην Ελλάδα, αφού η γραμμή Αθήνα – Σίδνεϋ, που εξυπηρετεί<...> σε συνεργασία με την Ολυμπιακή, εκτελείται ένα χρόνο τώρα, με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα για την Gulf Air.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, 18.000 Έλληνες επιβάτες επέλεξαν την Gulf Air για τα ταξίδια τους. Παρά τις επικρατούσες προβλέψεις, σχετικά με την αδυναμία των αεροπορικών εταιριών να πετύχουν καλά αποτελέσματα με καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα, οι αποδόσεις της Gulf Air τους 5 τελευταίους μήνες, αποτελούν μια έμπρακτη απόδειξη για το αντίθετο, δήλωσε η εταιρία.

Χαρακτηριστικά τον Νοέμβριο, ένα μήνα χαμηλής κινητικότητας για την ελληνική αγορά, η Gulf Air παρουσίασε αύξηση κατά 77% στις μετακινήσεις από την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024