Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈλληνας μαθητής στο Συμβούλιο Παιδιών της British Airways

Έλληνας μαθητής στο Συμβούλιο Παιδιών της British Airways

Ο Γεράσιμος Καβαλιεράτος, 11 ετών, επελέγη για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Παιδιών, ένα όργανο που αποτελείται από 13 παιδιά από όλο τον κόσμο ηλικίας 8-14 ετών, με σκοπό την κατάθεση […]

Ο Γεράσιμος Καβαλιεράτος, 11 ετών, επελέγη για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Παιδιών, ένα όργανο που αποτελείται από 13 παιδιά από όλο τον κόσμο ηλικίας 8-14 ετών, με σκοπό την κατάθεση προτάσεων σχετικά με τη βελτίωση<...>των προϊόντων και των υπηρεσιών της British Airways. Ο Γεράσιμος επελέγη μεταξύ χιλιάδων συμμετοχών από την Ελλάδα και τον κόσμο από ένα επιτελείο ειδικών της British Airways σε θέματα σχετικά με το marketing και την προώθηση της εικόνας της.

Ο Γεράσιμος Καβαλιεράτος, που διαμένει στην Αθήνα, θα πάρει μέρος στο Συμβούλιο Παιδιών που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2008, στα κεντρικά γραφεία της British Airways, στην περιοχή Waterside του Λονδίνου, κοντά στο αεροδρόμιο του Heathrow. Σε αυτό θα συμμετάσχουν παιδιά από το Χονγκ Κονγκ, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική, τη Ρουμανία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, που θα μοιραστούν τις ιδέες τους και θα καταθέσουν δημιουργικές προτάσεις σχετικά με το πώς η British Airways θα βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει στους μικρούς της φίλους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η British Airways είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που αναλαμβάνει παρόμοια πρωτοβουλία, εστιάζοντας σε ένα πολύ ειδικό και ευαίσθητο κοινό με δικά του χαρακτηριστικά και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Στο διαγωνισμό που προκηρύχθηκε τον περασμένο Απρίλιο συμμετείχαν παιδιά που έστειλαν ένα σύντομο κείμενο στα αγγλικά, εξηγώντας γιατί θέλουν να συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Παιδιών και περιγράφοντας τις ιδέες τους και τα πράγματα που απολαμβάνουν περισσότερο στη διάρκεια μιας πτήσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024