Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airline: Ημέρα Καριέρας για μέλη πληρώματος
Η Emirates μετρά ήδη 35 ελληνόφωνα μέλη πληρώματος

Emirates Airline: Ημέρα Καριέρας για μέλη πληρώματος

Η γρήγορη ανάπτυξη της Emirates, τόσο σε μέγεθος στόλου, όσο και του δικτύου της, οδηγεί την εταιρεία σε διαρκή αναζήτηση για φιλόδοξους ανθρώπους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν και να δημιουργήσουν […]

Η γρήγορη ανάπτυξη της Emirates, τόσο σε μέγεθος στόλου, όσο και του δικτύου της, οδηγεί την εταιρεία<...> σε διαρκή αναζήτηση για φιλόδοξους ανθρώπους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν και να δημιουργήσουν καριέρα στον κλάδο των αερομεταφορών.

Η αεροπορική εταιρεία, σήμερα, απασχολεί ανθρώπους από 145 διαφορετικές εθνικότητες, που μιλάνε περισσότερες από 80 διαφορετικές γλώσσες, προκειμένου να ικανοποιήσουν το πραγματικά πολυπολιτισμικό πελατολόγιο του δικτύου της Emirates, σε παραπάνω από 100 προορισμούς. Η ποικιλία και η μίξη εθνικοτήτων, πολιτισμών, θρησκειών και εθνικών υποβάθρων που επανδρώνουν την Emirates έχει συνεισφέρει θετικά στην επιτυχία της διεθνώς αναγνωρισμένης αεροπορικής εταιρείας.

Η Emirates, εκτός από το σημαντικό αριθμό Ελλήνων υπαλλήλων που απασχολεί στα γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, μετρά ήδη 35 ελληνόφωνα μέλη πληρώματος. Σημειώνεται ότι έπειτα από μία ακόμα επιτυχημένη “Ημέρα Καριέρας πληρώματος καμπίνας”, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με μεγάλη προσέλευση υποψηφίων, τόσο σε αριθμό όσο και σε ικανότητες, η εταιρεία αύξησε την προσφορά θέσεων εργασίας.

Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό ευρωπαϊκό χώρο δραστηριοτήτων και μία συνεχώς εξελισσόμενη αγορά για την Emirates Airline. ΓιΆαυτό το λόγο, η Emirates δεσμεύεται να εμπνέει κα να ενθαρρύνει ενδιαφερόμενους να επιδιώκουν καριέρα στον κλάδο του τουρισμού και των αερομεταφορών και διοργανώνει μία ακόμη ημέρα “Στρατολόγησης” στην Αθήνα, προσκαλώντας όλους όσους ενδιαφέρονται να χτίσουν την καριέρα τους στον τομέα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση στις 7 Φεβρουαρίου, στις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η Emirates αναζητά εξαίρετους ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν να “κτίσουν” την καριέρα τους και να συμμετέχουν σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία. Στελέχη με θετική προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση, ευελιξία, ωριμότητα, φιλικότητα και κυρίως πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών, με αντοχή και δέσμευση για διαρκή ποιοτική απόδοση, αποτελούν το ιδανικό προφίλ μέλους του πληρώματος καμπίνας της Emirates Airline. Στα τυπικά προσόντα για την πρόσληψη περιλαμβάνονται η ολοκλήρωση σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η πολύ καλή γνώση προφορικού και γραπτού λόγου της αγγλικής. Η γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.

Εάν επιτύχουν, οι μελλοντικοί υπάλληλοι θα εγκατασταθούν στο Ντουμπάι, ένα δραστήριο κέντρο υπεροχής, αναγνωρισμένο ως η εμπορική πρωτεύουσα και το τουριστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και μία από τις κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετάσχουν στην “Ανοικτή ημέρα πληρώματος καμπίνας” και να προσφέρουν στον εαυτό τους ανταγωνιστική ανταμοιβή, ελκυστικό τρόπο ζωής, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάι και τη δυνατότητα να εργαστούν και να αναπτυχθούν επαγγελματικά σε μία πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024