Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕντοπίστηκε μέρος αεροσκάφους της Adam Air

Εντοπίστηκε μέρος αεροσκάφους της Adam Air

Μέρος αεροσκάφους της εταιρίας Adam Air, που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά από τα ραντάρ, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Σουραμπάγια στο Μανάδο, με 102 επιβάτες κάτω από άσχημες καιρικές […]

Μέρος αεροσκάφους της εταιρίας Adam Air, που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά από τα ραντάρ, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Σουραμπάγια στο Μανάδο, με 102 επιβάτες κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, εντοπίστηκε χτες από τις ινδονησιακές αρχές ανοικτά<...>της νήσου Σουλαουέσι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για κομμάτι από την ουρά του αεροσκάφους, μήκους 2 μέτρων, και όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της αεροπορικής βάσης της ινδονησιακής Πολεμικής Αεροπορίας στην Μακάσαρ, κ. Έντι Σουγιάντο, “αυτό που βρέθηκε ήταν ένα τμήμα της δεξιάς πτέρυγας σταθεροποίησης με αριθμό 65C25746-76”.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως στην ίδια θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκε μια ανθρώπινη σορός, που επέπλεε. Ο αξιωματούχος της αστυνομίας, κ. Σάιμον Μπέντεγκ, ανακοίνωσε πως βρέθηκε η σορός μιας γυναίκας στο νότιο άκρο του λιμανιού Νουσαντάρα της Παρέ Παρέ.

Σημειώνεται πως το αμερικανικό ωκεανογραφικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού USNS Mary Sears, το οποίο λαμβάνει μέρος στις έρευνες, δεν έχει ακόμη καταφέρει να διαπιστώσει εάν τα κομμάτια μετάλλου που έχουν εντοπισθεί εδώ και μέρες στο βυθό, σε βάθος 1.700, αποτελούν συντρίμμια του αεροσκάφους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024