Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ τουρισμός αρωγός στην υποψηφιότητα της Ελλάδας για τους Μεσογειακούς του 2013
17οι Μεσογειακοί Αγώνες 2013

Ο τουρισμός αρωγός στην υποψηφιότητα της Ελλάδας για τους Μεσογειακούς του 2013

Την υποστήριξη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από την Ελλάδα δήλωσε η υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε συνάντηση που είχε με τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων “ΔΕΜΑ” για την υποψηφιότητα των 17ων Μεσογειακών Αγώνων Βόλος-Λάρισα το 2013…

Την υποστήριξη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από την Ελλάδα δήλωσε η υπουργός<...> Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε συνάντηση που είχε με τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων “ΔΕΜΑ” για την υποψηφιότητα των 17ων Μεσογειακών Αγώνων Βόλος-Λάρισα το 2013.

Συγκεκριμένα, μετά την συνάντηση η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι: “Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σήμερα υποδέχομαι στο Υπουργείο την Επιτροπή Αξιολόγησης Μεσογειακών Αγώνων και τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Διεκδίκησης κ. Κούβελο. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η διεκδίκηση για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξή γιατί η Επιτροπή Διεκδίκησης και οφείλω να σας συγχαρώ εδώ κ. Κούβελε έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά. Βεβαίως και εμείς εδώ ως Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τη διεκδίκηση και ηθικά αλλά και υλικά. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας να πάρουμε τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 όπως είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για αυτές τις δύο περιοχές, πανέμορφες περιοχές με πολλές δυνατότητες, το Βόλο και τη Λάρισα”.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Jacques Grospeillet δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης μας δέχτηκε σήμερα στο γραφείο της. Γνωρίζουμε από το παρελθόν το ρόλο που έχει παίξει εκείνη και ο πατέρας της σε ότι αφορά στους Μεσογειακούς Αγώνες και την σχέση της με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την Ελλάδα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τις προσπάθειες του κ. Κούβελου και της ομάδας του”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024