Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν βρίσκουν το αεροπλάνο της Adam Air

Δεν βρίσκουν το αεροπλάνο της Adam Air

Συγνώμη για το λάθος… δήλωσαν οι αρχές της Ινδονησίας όταν αποδείχθηκαν ψεύτικες οι ανακοινώσεις τους ότι βρέθηκε το χαμένο από τη Δευτέρα αεροπλάνο της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας της Ινδονησίας Adam […]

Συγνώμη για το λάθος… δήλωσαν οι αρχές της Ινδονησίας όταν αποδείχθηκαν ψεύτικες οι ανακοινώσεις τους<...> ότι βρέθηκε το χαμένο από τη Δευτέρα αεροπλάνο της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας της Ινδονησίας Adam Air . Σύμφωνα με τις λάθος τελικά δηλώσεις το αεροπλάνο είχε εντοπιστεί κοντά στο χωριό Rangoan της περιοχής Polewali Mandar, στην Δυτική Sulawesi και μάλιστα ανακοινώθηκε ότι δώδεκα επιβάτες κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους, αλλά οι άλλοι 90 έχασαν τη μάχη με τον θάνατο από την πτώση του Boeing 737-400.

Το αεροπλάνο είχε χάσει επαφή με τον πύργο ελέγχου τη Δευτέρα το πρωί και όπως αναφέρουν πληροφορίες έπεσε λόγω έλλειψης καυσίμων. Όμως στην περιοχή επικρατούσαν δυσχερείς καιρικές συνθήκες και έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024