Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε αναζήτηση του αεροσκάφους της Adam Air οι ινδονησιακές αρχές

Σε αναζήτηση του αεροσκάφους της Adam Air οι ινδονησιακές αρχές

Με αντίπαλο τον καιρό και την οργή αξιωματούχων και συγγενών των επιβατών για τις ψευδείς πληροφορίες περί εντοπισμού του αεροσκάφους και επιζώντων, που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, ξεκίνησαν χτες […]

Με αντίπαλο τον καιρό και την οργή αξιωματούχων και συγγενών των επιβατών για τις ψευδείς πληροφορίες περί εντοπισμού του αεροσκάφους και επιζώντων, που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, ξεκίνησαν χτες το πρωί<...>οι έρευνες εντοπισμού του αεροσκάφους από τις ινδονησιακές αρχές, με τη βοήθεια των ΗΠΑ και της Σιγκαπούρης. Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος της εταιρίας Adam Air με 102 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και 3 Αμερικάνοι, εκτελούσε την πτήση από την Σουραμπάγια στο Μανάδο όταν εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πριν τέσσερις μέρες.

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν σημαντικά το έργο των διασωστικών αρχών, ενώ μονάδες του στρατού αναζητούν ίχνη συντριμμιών σε πυκνές ζούγκλες, απόκρημνες πλαγιές και απότομες ακτές στο δυτικό Σουλαουέσι, τη στιγμή που σκάφη του πολεμικού ναυτικού ελέγχουν τα στενά της περιοχής Μακάσαρ, ανάμεσα στη νήσο Σουλαουέσι και το Βόρνεο.

Αξιωματούχοι της ινδονησιακής κυβέρνησης ζήτησαν συγγνώμη για τις λανθασμένες πληροφορίες που διέρευσαν στα μέσα, έπειτα από ψευδείς μαρτυρίες κατοίκων στην αστυνομία, οι οποίες έφτασαν στις αρχές, προκαλώντας την οργή πολλών συγγενών αγνοούμενων επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024