Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπιτυχώς ολοκληρώθηκε το 2ο Συμβούλιο Παιδιών της BA

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 2ο Συμβούλιο Παιδιών της BA

Στο Waterside, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της British Airways στο Λονδίνο συνήλθε πριν λίγες μέρες για δεύτερη φορά το Συμβούλιο Παιδιών της εταιρίας. Στο Συμβούλιο συμμετείχε και ο Γεράσιμος […]

Στο Waterside, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της British Airways στο Λονδίνο συνήλθε πριν λίγες μέρες για δεύτερη φορά το Συμβούλιο Παιδιών της εταιρίας. Στο Συμβούλιο συμμετείχε και ο Γεράσιμος Καβαλιεράτος, 11 ετών, ο<...>οποίος επιλέχτηκε από το επιτελείο της British Airways και ταξίδεψε στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Οι νεαροί σύμβουλοι καταθέτουν τις ιδέες και τις δημιουργικές τους προτάσεις με στόχο τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της British Airways που απευθύνονται στους νεαρούς ταξιδιώτες.

«Ο Γεράσιμος, και μαζί του τα υπόλοιπα παιδιά από όλο τον κόσμο, είναι πλέον οι συνεργάτες μας σε ό,τι αφορά τη βελτίωση των προϊόντων της British Airways που απευθύνονται στους μικρούς μας επιβάτες. Η British Airways μεταφέρει κάθε χρόνο 1,2 εκατομμύρια παιδιά με τους γονείς τους και 150.000 Skyflyers Solo, παιδιά που ταξιδεύουν ασυνόδευτα. Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να τους παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών», δήλωσε η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways.

Από την πλευρά του, ο Γεράσιμος Καβαλιεράτος δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα, έκανα καινούργιους φίλους από διάφορα μέρη του κόσμου και χάρηκα που συμμετείχα σε κάτι τόσο ενδιαφέρον. Εγώ πρότεινα να μην υπάρχουν πολλά πλαστικά στο σετ φαγητού κατά τη διάρκεια της πτήσης, και να υπάρχουν μηνύματα αγάπης για το περιβάλλον στους τοίχους των αεροπλάνων, ώστε να είναι πιο όμορφοι και λειτουργικοί. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη British Airways για τη θαυμάσια φιλοξενία της».

Οι μικροί σύμβουλοι κατέθεσαν τις ιδέες τους σχετικά με τη βελτίωση του φαγητού που σερβίρεται στα παιδιά στη διάρκεια της πτήσης, πρότειναν πιθανούς τρόπους για την εξοικονόμηση ενέργειας και υπέδειξαν ριζοσπαστικούς τρόπους για την αποτελεσματικότερη ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικού. Τέλος, ασχολήθηκαν με την πρόκληση που ακούει στο όνομα Α380, δίνοντας ιδέες για το πώς οι χώροι του θα μπορούσαν να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες των νεαρών ταξιδιωτών.

Τα 13 παιδιά περιηγήθηκαν στο καινούργιο Terminal 5 και γνώρισαν από κοντά τα «Kidzones», αίθουσες αφιερωμένες στα παιδιά, που προσφέρουν στους μικρούς ταξιδιώτες της British Airways μαγνητικά play walls, οθόνες plasma που προβάλλουν παιδικά προγράμματα και παιχνιδομηχανές PlayStation.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024