Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςFinancial Times: Η Ολυμπιακή Αεροπορία στις Κυπριακές Αερογραμμές

Financial Times: Η Ολυμπιακή Αεροπορία στις Κυπριακές Αερογραμμές

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, ο επικρατέστερος αγοραστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές. Το άρθρο που υπογράφεται από την Kerin Hope, ανταποκρίτρια της Αθήνας και τον Mark […]

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, ο επικρατέστερος αγοραστής της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας είναι οι<…> Κυπριακές<.> Αερογραμμές.

Το άρθρο που υπογράφεται από την Kerin Hope, ανταποκρίτρια της Αθήνας και τον Mark Odell από το Λονδίνο αναφέρει ότι ο πιθανότερος νικητής του διαγωνισμού θα είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές παρόλο που η προσφορά τους δεν αφορά στην αγορά πλειοψηφικού πακέτου.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα χαρακτηρίζει τις προσφορές των άλλων υποψηφίων αγοραστών της Ολυμπιακής, της Axon Airlines και του Ομίλου Ρέστη, ως ‘πολύ αόριστες’. Ένα από τα θέματα που πρέπει να διαλευκανθούν είναι πόσοι από τους 7.500 υπαλλήλους θα παραμείνουν, και αν τελικά η κυβέρνηση θα μεταθέσει σε άλλες κρατικές υπηρεσίες 1.500 υπαλλήλους και θα προσφέρει κίνητρα σε άλλους 2.000.

Επίσης, δυσκολίες προκύπτουν και από την μη σύνταξη ισολογισμού για το περασμένο έτος, ώστε οι απώλειες να μπορούν να υπολογισθούν με ακρίβεια.

Το πλήρες άρθρο των Financial Times
Cyprus Airways in the lead to acquire Olympic

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024