Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH British Airways διπλασιάζει το βάρος των χειραποσκευών

H British Airways διπλασιάζει το βάρος των χειραποσκευών

Χάρη σε μια επένδυση 9 εκατομμυρίων στερλίνων για την τοποθέτηση μεγαλύτερων χώρων αποθήκευσης αποσκευών, οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν με την Club Europe (business θέση για πτήσεις εντός […]

Χάρη σε μια επένδυση 9 εκατομμυρίων στερλίνων για την τοποθέτηση μεγαλύτερων χώρων αποθήκευσης αποσκευών, οι επιβάτες της British Airways<.> που ταξιδεύουν<...> με την Club Europe (business θέση για πτήσεις εντός Ευρώπης), έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίρνουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροσκάφους δύο χειραποσκευές συνολικού βάρους 18 κιλών.

Έτσι, διπλασιάζεται το βάρος των αποσκευών που δικαιούνται να παίρνουν μαζί τους οι επιβάτες της συγκεκριμένης θέσης, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο παραμονής τους στα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του check-in, ενώ παράλληλα αποφεύγουν τη διαδικασία αναμονής των αποσκευών.

"Πρόκειται περί μιας πολύ σημαντικής καινοτομίας, η οποία θα εκτιμηθεί δεόντως από τους επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς", είπε ο κ. Βασίλης Δάλλαρης, Γενικός Διευθυντής της British Airways στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η British Airways επένδυσε συνολικά 50 εκατομμύρια στερλίνες για την εκ νέου αναβάθμιση της Club Europe, οποία μεταξύ άλλων παρέχει πλέον άνετα δερμάτινα καθίσματα και ανανεωμένο catering.

Ταυτόχρονα, χάρη στο νέο σχεδιασμό των δρομολογίων και στην αύξηση συχνότητας των πτήσεων προς τα κύρια επιχειρηματικά και οικονομικά κέντρα της Ευρώπης, οι επιβάτες της British Airways μπορούν πιο εύκολα από ποτέ να ταξιδέψουν αυθημερόν προς τον προορισμό τους, αποφεύγοντας τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024