Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ BA προσκαλεί εταιρείες να διαφημιστούν
Η Cedar Communications θα πωλεί το διαφημιστικό χώρο για την BA

Η BA προσκαλεί εταιρείες να διαφημιστούν

Η British Airways ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά προσκαλεί εταιρείες να αγοράσουν διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα της, καθώς και στην κάρτα επιβίβασης (boarding pass). Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι την ημέρα […]

Η British Airways ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά προσκαλεί εταιρείες να αγοράσουν διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα<...> της, καθώς και στην κάρτα επιβίβασης (boarding pass).

Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι την ημέρα επισκέπτονται το ba.com και την περσινή χρονιά οι ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης που εκδόθηκαν σε επιβάτες της εταιρείας ξεπέρασαν τα 12.000.000. Η publishing και media sales εταιρεία Cedar Communications θα πωλεί το διαφημιστικό χώρο για λογαριασμό της British Airways.

Η Abigail Comber, Brand, Proposition and Insight Manager της British Airways, δήλωσε: “Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να “απογειώσουν” τα μηνύματά τους. Παράλληλα, είναι ένας σπουδαίος τρόπος για τους επιβάτες μας να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία τους αφορούν. Επιζητούμε τη συνεργασία με brands που διαθέτουν ιστορία και υιοθετούν τις ίδιες εταιρικές αξίες με τη British Airways. Οι πελάτες μας αναμένουν ότι τα brands με τα οποία θα τους φέρουμε σε επαφή θα είναι άξια της εμπιστοσύνης τους και της εκτίμησής τους.

Μας προσέγγισαν εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω της British Airways. Στην παρούσα οικονομική κατάσταση, όλες οι εταιρείες αναζητούν τρόπους να μεγιστοποιήσουν τις συνεργασίες τους, ώστε να ελέγξουν καλύτερα τα έξοδά τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία και ελπίζουμε ότι θα συντελέσει στην αύξηση των εσόδων της British Airways”.

Η British Airways ξεκίνησε δοκιμαστικά τη διαφήμιση στην ιστοσελίδα της με την Jaguar και το νέο της μοντέλο XJ. Η διαφήμιση στις κάρτες επιβίβασης θα ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου 2009. Οι διαφημίσεις αυτές μπορούν να απευθύνονται σε μεμονωμένες πτήσεις και διακριτά δημογραφικά γκρουπ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις εταιρείες να εστιάσουν στους πελάτες που επιθυμούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024