Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways πιέζει τους πράκτορες να κάνουν ηλεκτρονικές κρατήσεις

Η British Airways πιέζει τους πράκτορες να κάνουν ηλεκτρονικές κρατήσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Βρετανικής τουριστικής εφημερίδας Travel Weekly, οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες θα ‘πιεστούν’ να χρησιμοποιήσουν το Internet αν θέλουν να συνεχίσουν να πουλούν εισιτήρια της British Airways, διότι […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Βρετανικής τουριστικής εφημερίδας Travel Weekly, οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες θα 'πιεστούν' να χρησιμοποιήσουν το Internet αν<...> θέλουν να συνεχίσουν να πουλούν εισιτήρια της British Airways<.>, διότι η εταιρία αντικαθιστά το παλαιό της σύστημα BA Link με το νέο BA Reservations Online, BAROL.

Η αντικατάσταση γίνεται από την 1η Οκτωβρίου και θα επηρεάσει 5.000 τουριστικούς πράκτορες που χρησιμοποιούσαν το BA Link. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα επηρεαστούν γνωστά ονόματα όπως το Travelcare, το Lynn Poly, ο Thomas Cook, και πολλοί ανεξάρτητοι πράκτορες, που θα πρέπει να επενδύσουν στο Internet.

Ο διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης της British Airways Kevin Stewart ανακοίνωσε ότι η εταιρία προσπαθεί να οδηγήσει τους τουριστικούς πράκτορες στην εποχή του Internet, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι Tour Operators θα κάνουν το ίδιο. Οι τουριστικοί πράκτορες που δεν έχουν σύνδεση με το Internet θα πρέπει να επενδύσουν στις επιχειρήσεις τους και να αξιοποιήσουν τις ηλεκτρονικές δυνατότητες.

Σύμφωνα με την ABTA, Association of British Travel Agents, το 40% των μελών της δεν έχει ακόμα σύνδεση με το Internet.

To σύστημα BAROL δεν χρεώνει έξοδα εγγραφής. Για κάθε εισιτήριο που εκδίδεται σε χαρτί η προμήθεια του είναι 3 λίρες Αγγλίας, ενώ για τα ηλεκτρονική εισιτήρια είναι μόνο 1 λίρα Αγγλίας. Οι αντίστοιχες τιμές του BA Link ήταν 5 και 2 λίρες Αγγλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024