Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςKLM – British Airways: Συζητούν ξανά για συγχώνευση

KLM – British Airways: Συζητούν ξανά για συγχώνευση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Sunday Times ξεκίνησαν στο Λονδίνο εκ νέου οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συγχώνευσή της βρετανικής αεροπορικής British Airways και της ολλανδικής KLM, […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Sunday Times ξεκίνησαν στο Λονδίνο εκ νέου οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συγχώνευσή<...> της βρετανικής αεροπορικής British Airways<.> και της ολλανδικής KLM<.>, από την οποία θα δημιουργηθεί η τρίτη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο διευθυντής της British Airways, Ροντ Έρντινγκτον, αποκατέστησε τις τελευταίες εβδομάδες τις επαφές του με τον πρόεδρο της KLM, Λέο φαν Βούικ. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο εταιριών είχαν διακοπεί το Σεπτέμβριο του 2000, έπειτα από πολύμηνες συνομιλίες.

'Βρισκόμαστε σε φάση προκαταρκτικών συνομιλιών, και θέλουμε να διευθύνουμε σωστά το σχέδιό μας. Την τελευταία αποτυχία μας δεν τη χρεώνεται καμία από τις δύο πλευρές, και οι σχέσεις μας είναι πάντοτε πολύ καλές', δήλωσε στην εφημερίδα ανώτατο στέλεχος της βρετανικής εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024