Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜετά τις Cronus και Aegean τώρα και η Axon ‘φλερτάρει’ την Ο.Α.

Μετά τις Cronus και Aegean τώρα και η Axon ‘φλερτάρει’ την Ο.Α.

Αυξάνονται οι ελληνικές εταιρίες που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά μεριδίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας και μεταξύ αυτών και οι ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες στον κατάλογο των οποίων ήρθε να […]

Αυξάνονται οι ελληνικές εταιρίες που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά μεριδίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> και μεταξύ αυτών<...> και οι ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες στον κατάλογο των οποίων ήρθε να προστεθεί η Axon Airlines.

Η Axon ζήτησε και παρέλαβε τον σχετικό φάκελο από τον σύμβουλο ιδιωτικοποίησης προκειμένου να υποβάλλει την πρόταση της σε συνεργασία με άλλους επιχειρηματικούς φορείς.

Η εταιρία που ανήκει στον επιχειρηματία Θ. Λιακουνάκο με δύο αεροσκάφη Boeing 737-700 εκτελεί δρομολόγια προς Μιλάνο, Παρίσι και Βρυξέλλες, ενώ σύντομα δύο ακόμα αεροσκάφη τύπου 737 και τέσσερα ERG 145 (Embraer) 50 θέσεων θα προστεθούν στο στόλο της.

Έτσι οι υποψήφιοι αγοραστές έφτασαν τους επτά και αναμένονται οι εξελίξεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου που λήγει η προθεσμία υποβολής των επιχειρηματικών σχεδίων των υποψηφίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024