Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους

Νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους

Ο βρετανικός τουριστικός οργανισμός MyTravel ανακοίνωσε ότι από την πρώτη Οκτωβρίου θα αρχίσει να λειτουργεί η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους MyTravelLite. Η πιο πάνω κίνηση εντείνει τον ήδη μεγάλο […]

Ο βρετανικός τουριστικός οργανισμός MyTravel<.> ανακοίνωσε ότι από την πρώτη Οκτωβρίου θα αρχίσει να<...> λειτουργεί η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους MyTravelLite<.>. Η πιο πάνω κίνηση εντείνει τον ήδη μεγάλο ανταγωνισμό στις αεροπορικές εταιρίες και μάλιστα σε εκείνες που λειτουργούν με το σύστημα του χαμηλού κόστους.

Η εταιρία θα έχει την βάση της στο Birmingham της Αγγλίας και θα πετά αρχικά στο Μπέλφαστ, την Γενεύη, Αλικάντε, και στο Μποβαί κοντά στο Παρίσι, με δύο αεροπλάνα. Στα σχέδια της εταιρίας είναι να προστεθούν το καλοκαίρι του 2003 άλλα δύο.

Ο γενικός διευθυντής της MyTravelLite, Tim Jeans, που ήταν πριν διευθυντής μάρκετινγκ της Ryanair, δήλωσε ότι η νέα αεροπορική εταιρία θα προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές διατηρώντας υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και αξιοπιστία. Στόχος της εταιρίας είναι να ενθαρρύνει τους πελάτες της να αγοράζουν τα εισιτήρια τους από το Internet ώστε να μειώνεται το κόστος. Επίσης, σε συνεργασία με την ‘μαμά’ εταιρία θα συνδυάσει τις πτήσεις της με προσφορές σε ξενοδοχεία και καταλύματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024