Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα μείωση στους ναύλους της Cyprus Airways

Νέα μείωση στους ναύλους της Cyprus Airways

Πολιτική διευκόλυνσης των αεροπορικών μετακινήσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου εφαρμόζουν οι Κυπριακές Αερογραμμές με τις συνεχείς μειώσεις των ναύλων από Κύπρο προς Ελλάδα και από Ελλάδα προς Κύπρο. Ήδη από […]

Πολιτική διευκόλυνσης των αεροπορικών μετακινήσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου εφαρμόζουν οι Κυπριακές Αερογραμμές με τις συνεχείς μειώσεις των ναύλων από Κύπρο προς Ελλάδα και από Ελλάδα προς Κύπρο.

Ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου ισχύουν οι νέοι μειωμένοι ναύλοι, ενώ από τον ερχόμενο Νοέμβριο αναμένεται να υπάρξει και νέα μείωση για ειδικές κατηγορίες ναύλων.

Ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Τάκης Κυριακίδης αναφερόμενος στην πολιτική μείωσης των ναύλων δήλωσε ότι: "Με τον τρόπο αυτό ανταποκρινόμαστε θετικά στις προσδοκίες του κοινού ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον εθνικό αερομεταφορέα της Κύπρου.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί είμαστε σε θέση να προσφέρουμε από Κύπρο προς Αθήνα ναύλο με επιστροφή, που για πρώτη φορά βρίσκονται στο επίπεδο των 50 λιρών Κύπρου (28.000 δρχ.) διευρύνοντας έτσι τη δυνατότητα των συμπατριωτών μας που ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

Παρόμοιο ναύλο θα προσφέρουμε και στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας έτσι το τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο και διευκολύνοντας τη γνωριμία περισσότερων Ελλαδιτών με το νησί μας.

Εκτός της μείωσης των ναύλων, προβαίνουμε στις αναγκαίες διευθετήσεις για την αύξηση του αριθμού των πτήσεων προς και από την Αθήνα, τόσο στη διάρκεια του χειμώνα, όσο και στη διάρκεια του καλοκαιριού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιωτικού κοινού. Συγκεκριμένα, κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο θα προστεθούν ακόμα 4 πτήσεις την εβδομάδα σε βραδινές ώρες."


Ύστερα από αυτή την απόφαση των Κυπριακών Αερογραμμών, οι ναύλοι από Αθήνα προς Κύπρο από την 1η Σεπτεμβρίου αρχίζουν από 44.000 δρχ., όσο δηλαδή και ένα δρομολόγιο εσωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024