Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες τιμές από τη Cyprus Airways για 7 προορισμούς της Μ. Ανατολής και του Κόλπου
Για Κάιρο, Βηρυτό, Δαμασκό, Αμμάν, Τελ Αβίβ, Τζέντα, και Ριάντ

Νέες τιμές από τη Cyprus Airways για 7 προορισμούς της Μ. Ανατολής και του Κόλπου

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέους ναύλους για τους σημαντικότερους προορισμούς στη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόλπο -πιο συγκεκριμένα, για το επιβατικό κοινό από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Κάιρο, Βηρυτό, […]

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέους ναύλους για τους σημαντικότερους προορισμούς στη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόλπο -πιο συγκεκριμένα,<...> για το επιβατικό κοινό από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Κάιρο, Βηρυτό, Δαμασκό, Αμμάν, Τελ Αβίβ, Τζέντα, και Ριάντ.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Cyprus Airways έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν την εμπειρία του καινούργιου αερολιμένα στη Λάρνακα. Στο υπερσύγχρονο αυτό terminal, η ευκολία στις ανταποκρίσεις, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών ικανοποιούν απόλυτα τις προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024